Det ena laget i den här matchen är hårt drabbade av skador och motståndarna bör ha bra chans till full pott! Häng med!


Bari – Palermo
Mitt tips: 2
Odds: 2.45 @ Canbet
Insats: 6/10
Spelstopp: 15.00

Bari ligger sist i Serie A och man är precis hopplösa för tillfället. Man är uppe i 11 raka matcher i ligaspelet där man inte har vunnit en enda match. Man ska även veta att man har förlorat 9 av dessa 11 matcher. Riktigt uselt av Bari med andra ord.
Palermos form är något bättre då man vann i Europa League i veckan trots att man vilade flera tongivande spelare. I ligaspelet har man vunnit 4 av de 5 senaste matcherna och då har alla motstånd givetvis varit tuffare än dagens motstånd.

Bari är inget vidare starkt hemmalag även om man plockat majoriteten av sina poäng där. Man har resultatraden 2-2-4 vilket innebär 8 inspelade poäng. Med dessa 8 inspelade poängen så är man klart sämsta hemmalaget i serien. Hemmaformen är minst sagt usel den också då man åkt på stryk i 4 av de 5 senaste matcherna på sin hemmaplan. Nu senast klarade man oavgjort mot bottenlaget Cesena som därmed tog sin andra poäng på bortaplan den här säsongen. Nu väntar ett helt annat motstånd för Bari och det ska mycket till för att Bari ska fixa någon poäng här i eftermiddag.

Om man ser till formen på bortaplan för Palermo så är det ingen vidare kul rad man har då man förlorat 3 av lagets 4 senaste bortamatcher. Man ska dock notera att man mött hemmastarka Milan, Napoli och Udinese i förlustmatcherna. Borta mot Cesena gjorde man sitt jobb och vann. Före dessa förlusterna så hade man dock två raka bortasegrar mot Fiorentina och Juventus vilket givetvis är väldigt starkt. Nu väntar seriens sämsta hemmalag och då ska segerchanserna vara mycket goda och när vi får ett dunderodds som detta så är det bara att hugga!

Bari saknar till den här matchen sin ordinarie målvakt Gillet och några av sina bästa spelare. De som saknas är Ghezzal, Salvatore Masiello, Castillo, Almiron och Alvarez. Som ni förstår så har man det ruskigt tufft inför den här matchen
Palermo saknar Hernandez, Darmian och Migliaccio.