Gårdagens målskyttespel i spanska cupen satt alla tre ruskigt fint. Tack vare Llorentes två mål och ett mål från Muniain så blev det fint med klirr i kassan. Idag är det dags för den andra semifinalen som går på Camp Nou, där Barcelona tar emot Valencia. Har hittat ett målskyttespel här som jag tror mycket på, samt ett varningsspel på en spelare som får svårt att hinna med idag. Läs mer!

  • Match: Barcelona – Valencia
  • Spel: Messi gör mål
  • Odds: 1.60 @ Betsson
  • Units: 6/10
  • Spelstopp: 21:00

Messi har kanske inte haft det bästa målformen på slutet och har ”bara” gjort ett mål på de fyra senaste matcherna. För att vara Messi är detta inte ok och senast vittrades det en del missnöje mot stjärnan i 2-1 matchen mot Sociedad. Hemmapubliken är så bortskämda med världsprestationer från den lilla argentinaren och förväntar sig ett par mål varje match. Nu är grejen sådan att han fortfarande tar sig till många bra chanser per match, kruxet på slutet har varit att sätta dit chanserna. I första mötet mot Valencia passade han bland annat på att blåsa en straff.

Att han kommer finnas med på planen från start idag är en garanti, det behöver man ju inte ens spekulera i. Han är säkerligen även sugen på att visa för hemmapubliken vad han kan göra i sina bästa dagar. När han dessutom tar många frisparkar och är första straffskytt så känns det här spelet riktigt bra.

Testar även Messi som minst tvåmålsskytt till 3.60 hos Betsson, 1,5/10 units spelas.

————————————————————————————–

Sedan till det andra spelet som innebär att David Albelda ska få ett gult eller rött kort i matchen. Albeldas storhetstid är över på fotbollsplanen och han lallar mest runt och drar på sig massa frisparkar nu för tiden. Det är ofta 35-åringen inte hänger med i svängarna på innermittfältet och tvingas ta till oschyssta medel för att få stopp på sina motståndare, han är även en flitig gnällspik. Så startar han tror jag garanterat vi får se ett kort här.

1.70 betalar Betsson för detta och det spelar vi 4/10 units på.

Som vanligt återbetalas insatserna om spelaren inte skulle starta matchen.

/e@sy