Vi står här inför ett stekhett El Classico. Jag har saken klar för mig och lirar!


Barcelona – Real Madrid
Mitt tips: 1
Odds: 2.15 @ Betsafe
Insats: 6/10
Spelstopp: 21.00

Det här är i mångas ögon världens största match mellan två klubblag. Det finns en oerhört lång historia mellan dessa lag och under årens gång har man byggt upp ett hat mot varandra. Den passion och vilja spelarna visar upp i den här matchen är svår att hitta i någon annan match.

Barcelona har dock stor fördel av hemmaplan och sedan har man även ett enormt psykologiskt övertag då man har vunnit de 4 senaste matcherna lagen emellan!

Barcelona – Real Madrid 2-0
Real Madrid - Barcelona 2-6
Barcelona - Real Madrid 1-0
Real Madrid - Barcelona 0-2

Det känns överflödigt att beskriva lagdelarna då det är två lag av värdlsklass. Jag lirar det här spelet p.g.a. hemmaplans favören och att man de senaste åren haft enkelt för Real Madrid. Lägg därtill en oerhört målsugen Messi som satt minst ett mål i lagets 10 senaste matcher! Barca har målskillnaden 11-0 på lagets två senaste matcher.

Lite kul info som talar för Barcelona:

- Båda lagen ställer upp med bästa möjliga startelvor!

- Guardiola har aldrig förlorat mot Real Madrid på Camp Nou. Som spelare blev det sju vinster och tre oavgjorda, som tränare känner ni som bekant till att det har blivit två vinster
 
- Av de senaste 27 ligamatcherna mot Real Madrid på Camp Nou, har Barça vunnit 18, spelat sju oavgjorda och förlorat två.

- José Mourinho har aldrig vunnit på Camp Nou.

- Cristiano Ronaldo har på sina fem försök aldrig gjort mål på Barça.

- Ronaldos anfallskollega Gonzalo Higuain har aldrig gjort mål Camp Nou.