Matchernas match idag när Barcelona och Real Madrid drabbar samman på Camp Nou. Jag låter vinnarspelet vara i den här matchen och inriktar mig istället på ett kortspel. Häng på!

  • Match: Barcelona – Real Madrid
  • Spel: Inget kort före 21:00 minuten
  • Odds: 1,83 @ bet365
  • Insats: 4/10 units
  • Spelstopp: 18:00

El Clásico är enligt mig den största matchen ute i fotbollsvärlden och det är ytterst sällan vi får se så många världsstjärnor på en gräsplan samtidigt. Ronaldo, Messi, Bale och Neymar är givetvis i fokus och det är ett hyfsat sammanlagt värde på dessa fyra herrar. Fokus kommer det även vara på domaren i den här matchen, nämligen Alberto Undiano Mallenco. 40 åriga Mallenco är en erfaren domare och har dömt internationellt i snart 10 år, och han har även stor erfarenhet från El Clásico. Han vevar sällan runt med korten och det känns väldigt stabilt att han kommer hålla i pipan idag.

domaremallenco1

Kikar vi matcherna Mallenco dömt den här säsongen så ser vi ett väldigt tydligt mönster, och det är att han nästan aldrig delar ut tidiga varningar. Han ger alltid en muntlig varning först och det ska till något väldigt brutalt för att han ska slänga upp ett kort i inledningen på en match. Åtta matcher har han dömt den här säsongen, och då räknar jag med VM-kval och Champions League i dessa. I sju av dessa matcher så har han delat ut sitt första gula kort efter 21 minuter på klockan.

Nu är detta en väldigt het match idag och det har jag givetvis med i bakhuvudet. Men vi ska komma ihåg att han även dömt Valencia – Sevilla den här säsongen som brukar vara riktigt tuffa matcher. Börjar han veva med korten tidigt i den här matchen så kommer det givetvis bli otroligt hetsigt och den situationen är Mallenco för smart för att sätta sig i. Jag tror det kommer sluta på en del ”ostskivor” till slut men jag hoppas och tror att han tar det lugnt första 21 min.


Testar även en del andra kortspel i matchen på enskilda spelare:

Ramos att bli varnad @ 1,80 – 1/10 units

Pepe att bli varnad @ 2,00 – 1/10 units

Alves att bli varnad @ 2,60 – 1/10 units

Busquets att bli varnad @ 2,10 – 1/10 units

Alla dessa spel är spelade hos unibet.

/e@sy