Match på Camp Nou ikväll då Barcelona får besök av Rayo Vallecano. Jag har hittat tre spel i den här matchen som jag tycker är väldigt intressanta och värda en slant. Avspark 21:00, häng på!

  • Spel 1: Messi över 1,5 mål
  • Odds: 2,20 @ betsafe
  • Insats: 3/10 units

  • Spel 2: Gálvez varnad
  • Odds: 2,00 @ betsafe
  • Insats: 3/10 units

Messi har sett lite loj ut på slutet men i CL-returen mot Milan exploderade han med två fina mål och var en stor bidragande orsak till att Barcelona tog sig vidare till kvartsfinal i turneringen. 39 mål i ligan den här säsongen talar för sig och idag tror jag Messi kan ha rejäl lekstuga då Rayo ställer upp med två oprövade kort i försvarslinjen. Figueras (mittback) och Arbilla (vänsterback) har inte startat många matcher den här säsongen och det känns ganska otacksamt att få starta just den här matchen. Messi trivs dessutom mot laget från Madrid då han gjort 5 mål på de tre senaste mötena lagen emellan. Barcelona överlag verkar faktiskt trivas mot Rayo då man har tre raka segrar och otroliga 16-0 i målskillnad. Jag tror det kan bli rejäl islossning idag från hemmalaget och då kommer Messi att göra två mål.

Mitt andra spel i matchen blir ett gult kort på Rayos mittback Alejandro Gálvez. Det var tänkt först att jag skulle spela på Jordi Amat, men Gálvez funkar precis lika bra. 8 gula kort och 1 rött kort har det blivit under säsongen och med det ligger han i toppen av den interna kortligan. Barcelona kommer givetvis ha en 70% boll idag och Gálvez kommer nog behöva riva ner barcaspelare både en och två gånger. När dessutom Rayo har en ganska vingklippt försvarslinje så kan det hända att man hamnar fel här, och då är det kört.

Ganska kort rek men det här är två spel som jag tycker känns väldigt bra i dagens match.

Kör även 1/10 units på ett hat-trick för Messi – 7,95 @ betsafe.

/e@sy