Returmöten av Champions League i afton där PSG står för en mycket tuff uppgift på Camp Nou. Barcelona har 3-1 att gå på från första mötet och gästerna lär därför chansa hejvilt om man ska ha någon som helst chans på avancemang. Det kan öppna upp matchen och bjuda på en del mål.

  • Match: Barcelona – PSG
  • Spel: över 3,5 mål
  • Odds: 2,16 @ betsson
  • Insats: 3/10 units
  • Spelstopp: 20:45

Barcelona hade en mycket lyckosam resa till Paris för dryga veckan sedan då man fick med sig en 3-1 seger hem till Katalonien. Neymar inledde målskyttet och efter två mål från Suarez var Barcelona så gott som vidare i turneringen. Men ett sent självmål från Mathieu sätter ändå lite lite spänning i den här returen. Barcelona hade stort bollinnehav i första mötet och givetvis kommer det bli samma visa även idag. PSG kan inte komma och parkera bussen med 3-1 i baken och det borde ge lite ytor åt hemmalaget. Frågan är nog inte om Barcelona gör mål idag utan hur många. Barcelonas anfallstrio har bra form och när gästerna nu saknar Thiago Silva så kan det rinna iväg.
Inga större avbräck hos Barcelona som får tillbaka Alves från avstängning här. Iniesta är osäker till spel och kommer testas sent.

barcelona_200x200psg_200x200

PSG saknade Zlatan och Verratti i första mötet och med en tidig skada på Thiago Silva så hade man väldigt svårt att räcka till. Det är ingen drömsits man hamnat i direkt men samtidigt måste laget göra ett försök att vända på steken. Nu tror jag inte att PSG har några större chanser till detta, men chansar man framåt så tror jag att man hjälper till att lösa överspelet. Det lär bli ett offensivt upplägg från gästerna och samtidigt som man kan sätta dit någon boll så kan man bli otroligt straffade defensivt. Vi såg alla vilken katastrofal insats David Luiz stod för i första mötet och inte mycket tyder på att han är bättre på Camp Nou när PSG lär få ännu mer tryck på sig.
Förutom Thiago Silva stryker vi även Thiago Motta och Serge Aurier. Enbart defensiva avbräck med andra ord.


PSG måste in med minst tre mål för att avancera vidare i turneringen och givetvis kommer detta bli väldigt tufft att lyckas med. Men upplägget lär bli offensivt och det bäddar för en underhållande match med öppet spel. I de fem senaste matcherna lagen emellan har fyra stycken klivet över den här linan. Jag testar därför över 3,5 mål i matchen med en insats strax under medel.

/e@sy