Match på Camp Nou idag och det är ett revanschsuget Barcelona som tar emot Osasuna efter plumpen mot Sociedad förra helgen. Det är en spelare hos hemmalaget som trivs bra mot just Osasuna så jag går på ett målskyttespel här.

  • Match: Barcelona – Osasuna
  • Spel: Messi över 1,5 mål
  • Odds: 2,00 @ betsafe
  • Insats: 3,5/10 units
  • Spelstopp: 19:00

Barcelona åkte alltså på sin första ligaförlust förra helgen då man föll på bortagräs mot Sociedad med 3-2. Men Sociedad är ett bra lag och när Barcelona fick Pique utvisad så orkade man helt enkelt inte stå emot. Nu är man tillbaka hemma på Camp Nou och idag ställs man mot ett Osasuna som man brukar ha väldigt lätt för på hemmagräset. Man har fyra raka vinster mot Osasuna här och en målskillnad på 16-0 på dessa matcher. Senast man möttes i ligan här så vann Barcelona med förkrossande 8-0 och Messi kunde räkna in ytterligare ett hat-trick i samlingen.

Och just Messi får mina slantar idag då han brukar trivas fint mot Osasuna, fast å andra sidan trivs han bra mot vilket motstånd som helst. Mål i tio raka ligamatcher nu och i sex av dessa matcher har han gjort två mål. Han gjorde även mål mot Malaga i cupmatchen i veckan där Barcelona vann med 4-2 på bortagräs, i en match där han även blev utbytt med lite känningar. Men han har tränat som vanligt nu på slutet och det ska inte vara någon fara för spel enligt spansk media. När dessutom Ronaldo gjorde tre mål tidigare idag mot Getafe så tror jag inte Messi vill vara sämre.

Testar även 1/10 units på ett hat-trick för Messi, finns till 5,95 hos betsafe.

Skulle Messi inte starta matchen så återbetalas insatsen!

/e@sy