Returmöte i Copa del Rey när Barcelona tar emot L’Hospitalet hemma på Camp Nou, första mötet slutade 1-0 till Barca efter en fullträff från Iniesta. Ikväll vilar Barcelona de flesta stjärnorna och ställer i stort sett upp med hela b-laget. Här har jag hittat ett målskyttespel på en spelare som borde ha en enorm motivation.

  • Match: Barcelona – L’Hospitalet
  • Spel: Pedro gör mål
  • Odds: 1.70 (unibet)
  • Units: 6/10
  • Spelstopp: 22.00

Pedro Rodriguez Ledesma som är hans fullständiga namn, är inne på sin fjärde säsong med Barcelonas a-lag, och vilken utveckling han har haft! Han har gjort mål i många viktiga matcher och sliter alltid stenhårt när han får chansen. Nu på slutet har han dock fått nöta en hel del bänk, till förmån för Sanchez och Villa. Nu när Villa blir borta en längre period så lär Pedro visa framfötterna här för att visa att han är en man för startelvan.

Barcelona får idag klara sig utan Alves, Adriano, Messi, Maxwell, Sanchez, Abidal och Keita, som samtliga fått tillåtelse att resa hem för lite extra julvila. Man förväntas ställa upp med ungefär samma lag som man spelade med mot Bate i den sista CL-matchen, en match som slutade 4-0 till Barcelona.

Med Messi, Sanchez och Villa borta så kan jag garantera att Pedro får springa ut på Camp Nou och visa upp sig. Han vill säkerligen visa hemmafansen att han blir att räkna med framöver. Jag såg första mötet på Hospitalets konstgräs, där Barcelona dominerade stort utan sätta dit chanserna. Med ett lätt fuktat gräs hemma på Camp Nou kommer inte bortalaget hänga med Barcas ungdomar för fem öre.

I 4-0 vinsten mot Bate stod Pedro för två mål, jag skulle inte bli förvånad om han upprepar det idag.

Testar även 1/10 units på att han gör två mål, 4.50 hos unibet.

/e@sy