Lunchmatch i la liga och det är avspark redan 12:00 på Camp Nou mellan Barcelona och Getafe. Hemmalaget givetvis stora favoriter på 1×2 spelet här och det är inget som är spelbart, går istället på en spelarprestation som känns bra.

  • Match: Barcelona – Getafe
  • Spel: Messi att göra minst två mål
  • Odds: 2,05 @ unibet
  • Insats: 3,5/10 units
  • Spelstopp: 12:00 OBS!

Messi är nu tillbaka i Spanien efter en avstickare i förra veckan till Sverige för spel med sitt Argentina. Vi alla vet hur det gick i den matchen och vi vet även att Messi gick mållös där efter en fantastisk cykelspark av Isaksson på mållinjen. Men nu är han tillbaka i den omgivningen av han trivs bäst i och jag tror garanterat vi får se mål från hans fötter här. Otroliga 33 mål har det blivit i ligan denna säsong och det är nio fler än Ronaldo som ligger tvåa i skytteligan. Ronaldo stod för att hat-trick i gårdagens match mot Sevilla och jag tror det triggar Messi lite att matcha denna prestation.

För motståndet står Getafe som imponerade i sin senast ligamatch då man vände 0-1 till 3-1 med en man mindre i dryga 80 minuter mot Deportivo. Men det var hemmaplan det och ganska beskedligt motstånd. Nu ställs man inför en av de tuffaste bortamatcherna i ligan och då har det här laget en tendens att vika ner sig. Man har släppt in otroligt många mål på resande fot på slutet och jag tror inte det blir någon bättring här. Man saknar dessutom flera backar då Xavi Torres och Mané går skadade samt Rafa är avstängd. Avstängd är även förstakeeper Moya, något som jag inte tror han har något emot just idag.

Barcelona spelar ingen Champions League nu kommande vecka och man behöver därför inte vila några spelare. Messi spelar precis så mycket som han själv vill och jag tror han vill fortsätta krossa målrekord även detta år. Han kommer få sina chanser mot ett stabbigt bortaförsvar och jag tycker det finns goda chanser till att han hänger ett par baljor här.

Testar även ett till spel i matchen:

Messi att göra minst tre mål – 6,00 @ unibet – 0,5/10 units

/e@sy