Real Madrid gjorde sitt igår, så nu är det dags för Barcelona att inte tappa mer mark till förstaplatsen. Jag spelar alltid det här spelet när Barcelona leker fotboll hemma på Camp Nou, och det har lönat sig rejält! En del spelbolag verkar inte lärt sig läxan och erbjuder fortfarande ett mycket bra odds, maxspel!

  • Match: Barcelona – Betis
  • Spel: över 1.5 mål i första halvlek
  • Odds: 1.80 (expekt)
  • Units: 10/10
  • Spelstopp: 21.30

Så här ser Barcelonas hemmamatcher i ligan/cupen ut i år:

Barcelona – Osasuna 4-0 (2-0)

Barcelona – Hospitalet 9-0 (5-0)

Barcelona – Levante 5-0 (3-0)

Barcelona – Vallecano 4-0 (3-0)

Barcelona – Zaragoza 4-0 (2-0)

Barcelona – Mallorca 5-0 (3-0)

Barcelona – Sevilla 0-0

Barcelona – Racing 3-0 (2-0)

Barcelona – Atl. Madrid 5-0 (3-0)

Barcelona – Osasuna 8-0 (5-0)

Barcelona – Villarreal 5-0 (2-0)

* Ställning i halvtid inom parentes

Av dessa siffror kan vi då se att Barcelona inte släppt in något mål på hemmagräs i år, varken i ligan eller cupen. Men oddset på att Barcelona skulle hålla nollan ikväll är knappt spelbart. Istället har jag hittat en liten guldklimp i form av ”antal mål i första halvlek”. Här har Barcelona gått över 1,5 mål i 10 av 11 matcher som ni kan se.

Ikväll är det fullaste allvar som gäller när man möter Betis hemma på Camp Nou, ännu ett poängtapp och jag kan lova att ligan är till 100% avgjord. Summan av detta blir att man ställer upp med starkast möjliga lag och kör över Betis i första halvlek, för att sedan träna passningsspel i andra halvlek inför el clásico på onsdag.

Både Alves och Iniesta är tillbaka efter att ha vilat i förra cupmatchen mot Osasuna. Den enda som ”saknas” är Pedro efter en sträckning i senaste matchen. Men killen är totalt iskall för tillfället, så jag ser inte det som något avbräck alls.

——————————————————————————-

Merparten av Barcelonas mål görs i första halvlek, därför är det förvånande att expekt sätter lägst odds på andra halvlek.

Därför spelar jag även 2/10 units på flest mål i första halvlek, fina 3.15 erbjuder expekt för detta. Vill man gardera upp sig där så spelar man att det blir lika många mål i bägge halvlekarna till 4.15, på så sätt förlorar man bara om Barca skulle ösa in mål i andra.

Lycka till om ni ryggar!

/e@sy