Barcelona B gästas av Valladolid ikväll, ett Valladolid som måste gå framåt för tre poäng här. Barcelona B har absolut ingenting att spela för men lirarna i La Masia har klass så det räcker och blir över. Tror på en målrik historia här!

  • Match: Barcelona B – Valladolid
  • Spel: över 2,5 mål
  • Odds: 1.70 @ unibet
  • Insats: 7/10 units
  • Spelstopp: 22:00

Barcelona B ligger på en niondeplats i tabellen och har en chans att kliva upp på en play-off plats. Nu spelar detta mindre roll då man varken får spela ett play-off eller ta klivet upp eftersom ”det riktiga” Barcelona huserar i högstaligan. Men det här är inga killar som går på halvfart då det gäller att visa framfötterna om man spela med de stora grabbarna i framtiden. Detta visade man i senaste matchen då man bortaslog ett play-off jagande Almeria med 2-1. Man har ett par riktigt vassa lirare i laget som Dos Santos och Sergi Roberto, som bägge gjort en del a-lagsmatcher och håller en hög klass på den här nivån. Man kan spela en avslappnad fotboll nu och det är sällan man gått mållösa från det egna gräset på slutet.

Man får klara sig utan Montoya, Bartra och Tello som fortfarande kör med förstalaget, i övrigt ställer man upp med starkast möjliga lag.

Jonathan dos Santos håller hög klass i segundan.

Valladolid har knallform och är obesegrade i tio raka matcher, med sju vinster och tre kryss. Nu har man inte vunnit på två matcher men det har varit stenhårt motstånd emot i form av Deportivo och Hercules. Förra omgången hade man en blytung vinst på gång mot Hercules, tills den 89:e minuten då forwarden Manucho tyckte det var en bra idé att göra ett självmål. Man går sällan mållösa och har gjort mål i sina elva senaste matcher. Här måste man framåt för att knappa in på Celta Vigo som ligger fyra poäng framför på en andraplats, något som givetvis innebär att man även kommer att blotta sig bakåt.

Bortalaget får klara sig utan Nauzet som är avstängd, i övrigt saknas även Razak, Aquino och Jorge Alonso pga skada.


Som skrivet så måste bortalaget framåt här, för ett kryss räcker inte om man vill ta sig förbi Celta Vigo i slutändan. Detta kommer öppna upp spelet rejält och Barcelona har klass i laget som trivs med stora ytor. Tycker denna har goda chanser att gå över 2,5 mål!

Testar även en slant på över 3,5 mål till 2.80 hos unibet, 1.5/10 units spelas.

/e@sy