Barcelonas B-lag tar här emot Recretavio i en match som på förhand ser jämn ut om man ser till tabellen. Men jag tror ändå det är stor fördel ett av lagen och jag kliver in här utan att tveka!


Barcelona B – Recreativo
Spel: Barcelona B -1 (Asian handicap)
Odds: 2.20 @ Bet365
Insats: 6/10
Spelstopp: 21.00

I den här serien handlar det mesta om hemmaplansfördel och jag lägger stor vikt vid den i mitt spel här. Barcelona trivs mycket bra på sin hemmaplan där man har 3-1-1 som resultatrad. Man kommer från en mycket fin 3-0 seger mot Gijon och jag är övertygad om att man följer upp den med ytterligare en seger här!

Motståndarna Recretavio ligger precis under Barcelona i tabellen men det är nästintill enbart sitt suveräna spel på hemmaplan. Man har plockat 16 poäng så här långt i serien och av dessa har man bara tagit 1 poäng på bortaplan! Man har resultatraden 0-1-4 och pinsamma 2-13 i målskillnad på dessa matcher. Samtliga förluster har förlorats med 2 mål eller fler vilket talar för mitt spel här. Laget viker verkligen ned sig på bortaplan och nu ställs man mot tufft motstånd i Barcelona.


Barcelona firar ett av målen i segermatchen senast!

Jag har tyärr inte hittat någon skadeinfo om Barcelonas lag. Man fick sin match inställd förra helgen p.g.a kraftigt regn vilket innebär att laget kommer rejält utvilade hit och riktigt laddade för match!
Recretavio har dessutom lite bekymmer inför matchen då man saknar Rubio, Jesus Cabrero, Rubén Gálvez och Adrián Mouriño som alla är skadade.

För att summera den här något korta reken så handlar det framförallt om Barcelonas styrka på hemmaplan kontra Recretavios svaga spel på bortaplan. Jag tror utan tvekan Barcelona kommer inleda matchen offensivt och stressa högt upp i banan för att få in ett tidigt ledningsmål som man sedan kan leva på och när Recretavio börjar hänga med huvudena så kan det rinna iväg här…