En mycket intressant match i Spanien ikväll där två formtoppade lag möts ikväll, frågan är hur det är ställt med Barcelona och om Bilbao kan störa här? Häng med.

Barcelona – Athletic Bilbao
Mitt tips: Bilbao +2.5
Insats: 5/10
Odds: 1.90 Bet365
Spelstopp: 2011-02-20 21:00

Barcelona har visat den senaste tiden att man inte är omänskliga, senast i ligan fick man bara 1-1 borta mot Sporting, i Champions League tappade man ledning till förlust med 2-1 borta mot Arsenal. 4-1-0 på dom fem senaste i ligan och hemma denna säsong har man varit grymma med 10-1-1.

Bilbao har gått riktigt bra och stabilt senaste tiden, man har fina 4-0-1 på dom fem senaste. Senast åkte man dock på en förlust när man föll borta mot Mallorca med 1-0. I tabellen ligger man på en femte plats och man är mån om att behålla sitt tabell läge. Man har inte haft det så lätt på resande fot denna säsong och ikväll får man verkligen bekänna färg.

Barca saknar ikväll Puyol och Jeffren.

Bilbao får klara sig utan Aurtenetxe och Ibai Gomez.

Barcelona måste gå för vinst ikväll för att visa fansen att man är på rätt väg igen, Pep har uppträtt något underligt också senaste tiden och för honom betyder en seger mycket. Dessutom måste man ta tre poäng för att inte släppa Real Madrid för tätt intill igen. Bilbao har spelat riktigt bra senaste tiden, man har sett riktigt stabila ut och även om man kanske inte kan störa riktigt fullt ut ikväll tror jag inte man kommer att bli överkörda heller. Barca har visat att man kanske inte är lika väloljade som man brukar och att motorn knackar lite.

Barca vinner denna match 9/10 gånger det råder det ingen tvekan om och det är en rätt så stor chans till att man även gör det idag, jag tror dock inte vi kommer att se något vinst med 3-4 mål, 2-0 eller kanske 2-1 låter mer troligt. Därför finner jag ett fint värde i +2.5 på Bilbao här då man spelat riktigt bra senaste tiden och kan mycket väl stå emot ikväll. Jag tror vi kommer att få se en riktigt underhållande och rolig match.

Lycka till.