Vi åker till Australien och kvalet till Grand Slam turneringen Australian Open. Vi tittar in matchen mellan Ball och Kudla, där Ball vann över Pospisil som har imponerat på mig och då har Ball imponerat ännu mer på mig. Kudla har fått mycket enklare matcher än Ball och det lär märkas idag då Ball kommer in med större självförtroende.

  • Speltips – Ball att vinna matchen
  • Liga – Australian Open Kval
  • Odds – 1.70
  • Units – 7/10
  • Spelstopp – 02.30

Australian Open kvalet är inne i slutskedet och nu är det mycket som står på spel.

Carsten Ball, en kille som jag tittade på igår imponerade stort på mig när han vann över Pospisil i två raka set. Pospisil som hade imponerat stort på mig på sistone och trodde han skulle gå vinnande ur striden men Ball var ”överlägsen” och gjorde det riktigt bra. Han har en bra serve och en bra forehand vilket han vinner mycket poäng på. Det gör det ju inte sämre att han är från Australien vilket ger han bra med publik stöd!

Kudla har fått en rätt så enkel lottning, han har mött Schwank som det enda stora ”hotet” och det är inget hot. Schwank är en riktigt duktig dubbel spelare och kan spela lite grus men han kan inte spela på det här underlaget. Kudla är ingen dålig spelare men han är inte uppe i Balls standard än vilket gör att han troligtvis går förlorande ur den här striden.

Ball vinner för att han är helt enkelt en bättre spelare samtidigt som han kommer ha publik stödet med sig.

Lycka till!

/Lidde