Årets första speltips ifrån min sida och i början av säsongerna brukar jag vara relativt försiktig med insatserna, men här är oddset ganska skevt enligt min åsikt.

  • Matchen : Balaji/Ramanathan – Pavic/Draganja
  • Liga : ATP Chennai
  • Speltips : Pavic/Draganja att vinna matchen
  • Odds : 1.55 @ Nordicbet
  • Units : 2.5/5
  • Spelstopp : 12.00

Att Balaji/Ramanathan är i andra omgången i en ATP turnering är otroligt skumt, ärligt. Dom mötte Lipsky/Ram i första omgången och vann i två raka set, Ram är inte ens nära den spelare han en gång var så vinsten anses större än den är, men starkt gjort av paret ändå. Varken Balaji eller Ramanathan är inga större servare utan försöker leva på sin ”spelskicklighet” även fast den är på en relativt lägre nivå än ATP och tom Challenger då detta paret håller till på Future touren. Detta paret har bara spelat en match tillsammans och att vara samspelta i dubbeltennis är A och O.

Tror detta paret får göra seger intervjuven imorgon.

Pavic/Draganja finns WO i första omgången, inte optimalt att dom inte har fått spela en match på banan än, men har dock tränat men inte samma sak. Detta paret är ett av dom bästa paren på challenger touren och kommer nog ta steget upp och nosa på ATP oftare i år tror jag, dom är relativt unga än men tror att dom kan ta steget redan. Detta paret spelade 39 matcher tillsammans förra året och vann hela 30 st, 19-4 på hardcourt vilket är underlaget som används idag.

Det är tidigt i säsongen och det är därför jag bara går in med en medel insats men detta är en match där Pavic/Draganja ska vinna i raka set i mitten på en säsong, men dom ska vara större favoriter, felaktigt odds pga Balaji/Ramanathan’s vinst i första omgången.

Lycka till!

/Lidde