Marcos Baghdatis är en publik favorit vars han än åker, han är en spelare som alltid ger 100% och aldrig ger upp. Istomin ställs han emot och han har visat upp ett bra spel i början av året.

  • Matchen : Marcos Baghdatis – Denis Istomin
  • Liga : ATP Australian Open
  • Speltips : Över 39.0 games i matchen
  • Odds : 1.81 @ Pinnacle Sports
  • Units : 3/5
  • Spelstopp : 09.00

 

Marcos Baghdatis ifrån Cypern är en publik favorit över hela världen och dom i Australien älskar honom och han älskar denna turneringen. Han har aldrig förlorat i första omgången av Australian Open, men nu kan det faktiskt vara dags. Han har inte spelat lika bra som han brukar göra, det kan bero på att han har blivit pappa och inte har lika stort fokus på tennisen längre men han är alltid en kämpe när han entrar planen. Han har en väldigt bra första serve och är vanligtvis en enormt bra hardcourt spelare med sina hårda och aggressiva grundslag. Att banan har blivit snabbare gynnar han och hans serve.

Positiva är att han blir sötare med åren Baghdatis!

Denis Istomin ifrån Uzbekistan är en spelare som jag tror kommer ha ett bra år, han har öppnat året bra förutom en väldigt dålig match emot Tursunov, kan dock vara för att fokusen låg på Australian Open. Istomin har en bra första serve och aggressiva grundslag så denna matchen kommer vara en sluggerfest. Harcourt är Istomin’s underlag, han ska vara favorit i denna matchen men jag tror inte att det blir en lätt uppgift för honom, inte alls.

Jag tror att detta kan bli en extremt lång match, 4 eller 5 set talar det mesta för och jag tror även att vi kommer få tiebreak i matchen och då känns 39 games väldigt överkomligt.

Lycka till!

/Lidde