Här tycker jag att oddset är alldeles för högt på vad jag tycker är det helt klart bättre paret!

  • Matchen – Bagdhatis/Nieminen v Falla/Giraldo
  • Speltips – Bagdhatis/Nieminen att vinna matchen
  • Odds – 1.80 @ Unibet
  • Units – 4/5
  • Spelstopp – 04.00

Marcos Bagdhatis är en väldigt bra spelare på hardcourten där han plockar i princip alla sina poäng då han har en enorm serve första serve och ett kraftigt grundspel. Han är även en relativt bra dubbelspelare, han har plockat några skalper med både Del Potro och Nieminen och han har mest spelat med den sist nämnde och det gör han även inatt. Jarkko Nieminen är en mer ”teknisk” spelare som lever på sitt säkra spel och försöka bolla ut spelarna men och med hans returer tror jag att dom har en bra chans emot detta svag servande motståndet som dom ställs mot inatt.

Alejandro Falla och Santiago Giraldo är två stycken grus specialister som inte alls passar på hardcourt. Falla är en svag servande spelare men mer teknisk men i slutet av förra året så tyckte jag att han tappade enormt mycket, kan ha varit för att det var hardcourt eller om det bara var att han inte alls är där han har varit. Giraldo är inte heller någon bra dubbelspelare, såklart, alla singelspelare på ATP touren är dugliga dubbelspelare men vissa är mycket bättre än andra och jag tror att Falla/Giraldo ställde upp för lite extra pengar.

Baggen och Nieminen slog ut ett av dom bättre paren i världen i första omgången, Cabal/Farah utan att få en breakboll emot sig. Falla/Giraldo vann emot Florian Mayer och Frank Moser, kanske inte världens mest balanserade dubbelpar.

Jag tycker att 1.80 är galet högt på detta dubbelparet och det ska stå i max 1.60.

Lycka till!

/Lidde

-Twitter-
@spelaspel.se
@gurujebba