Grästurneringen i Nottingham bjuder på spel och här har vi en tysk emot en kanadensare och jag hade satt Bachinger som favorit i denna matchen och därför anser jag att oddset är för högt för att avstå.

  • Matchen : Bachinger – Pospisil
  • Liga : Challenger Nottingham 2
  • Spel : Bachinger att vinna matchen
  • Odds : 1.83 @ bwin
  • Units : 2/5
  • Spelstopp : 13.30

 

Matthias Bachinger ifrån Tyskland är en spelare som har börjat komma in mer och mer på ATP tourne på senaste och nu är han på challenger touren och värmer upp sig på gräset inför Wimbledon. Han är ingen enorm gräs specialist men han har en väldigt bra serve som kommer bli värdefull på gräset samt bra nätspel som man brukar använda mycket mer på gräs. Han har utvecklats enormt dom 2 senaste åren, från att vara en ITF spelare till att nu vara en spelare som kan slå bra spelare. Han är känd för att kämpa enormt mycket och aldrig ge sig och verkligen värdesätta varje boll. Han har fått en helt okej motståndare i första omgången hära men hans motståndare trivs inte alls på gräset och Bachinger är en okej spelare på gräset. Bachinger visade bra form då han tog ett set emot Benjamin Becker i förra veckans challenger här i Nottingham, Becker som senare krossade sig igenom turneringen och tog en titel.

Vasek Pospisil ifrån Kanada är en spelare som skördar sina framgångar främst inomhus på snabba mattor. Vasek har en bra första serve och en bra forehand, det är det han ”lever” på men när det väl kommer bollar på hans backhand så får han direkt lite problem och jag tror att Bachinger kommer att utnyttja det efter en stund in i matchen så att han får kontroll på poängen. Pospisil har inte visat bra gräs form nu, han åkte ut i två raka set emot en medioker Donald Young som inte är den spelaren han en gång har varit. Pospisil kan inte röra sig så bra på gräset så det kommer bli problem då han får springa lite grann.

Lycka till!

/Lidde