Kvalet till Wimbledon inleds idag och jag hittar direkt ett spel jag tycker ser bra ut på förhand, Bachinger som har spelet för gräs emot Japanen Ito som inte har det, talar för Bachinger.

  • Matchen : Bachinger – Ito
  • Liga: ATP Wimbledon Kval
  • Spel : Bachinger att vinna matchen
  • Odds : 1.62 @ bwin
  • Units : 3/5
  • Spelstopp : 12.00

Matthias Bachinger ifrån Tyskland är en spelare på uppgång, han börjar mer och mer att höra hemma på ATP touren men han är inte direkt kvalad till Wimbledon vilket gör att han måste kvala sig dit. Han har ett bra gräs spel som innebär att man har en bra serve, flaka slag, offensiva returer och bra nätspel. Han har dock inte visat den bästa formen på senaste, i senaste matchen emot Pospisil så skulle han ha vunnit, han var överlägsen i två set men förlorade i ett avgörande. Bachinger visade dock i dom två första seten att han har ett bra gräs spel bara att det måste hålla i sig en hel match.

Matthias Bachinger

Matthias Bachinger

Tatsumo Ito ifrån Japan är en spelare som mest fiskar poäng, han spelar challenger turneringarna i Asien och lever på dom ranking poängen då det inte kommer spelare som är bra ifrån t ex Europa. Ito är iallafall en spelare som vill hålla bollen i spel, som dom flesta japanerna. Han har en duglig backhand och den duglig forehand men han har inget riktigt vapen, hans serve är sisådär så det kommer att bli tufft på gräset att hålla en hel match.

Jag tror att Bachinger kommer att sjunka under natten och det ska han göra, jag investerar 3 units.

Lycka till!

/Lidde