Vi åker till Challenger touren och Tyskland för att titta in en match. Tysken Matthias Bachinger spelar emot den Argentinska grus specialisten Frederico Delbonis.

  • Matchen : Matthias Bachinger vs Frederico Delbonis
  • Liga : ATP Braunschweig
  • Speltips : Frederico Delbonis att vinna matchen
  • Odds : 1.72 @ Nordicbet
  • Units : 3/5
  • Spelstopp : 15.00

Matthias Bachinger ifrån Tyskland är inte en grus specialist. Han gillar snabba underlag där hans serve blir utnyttjad till fullo då han gillar att spela lite serve och volley där det går snabbare. Bachinger är en spelare som gillar att spela flakt och försöka korta ner bollarna, dock så passar inte det så extremt bra på gruset då bollen ändå biter tag i gruset och studsar upp istället för att följa med mattan eller gräset. Bachinger har sin forehand som sitt parad slag tillsammans med första serven, han kommer att försöka trycka till mycket med sin forehand. Bachinger har visat enorma problem, han har fört matcher nästan hela tiden men han kan inte vinna, han hade 1 vinst på 7 matcher tills han vann över Berrer i första omgången här. Då förlorade han emot spelare som normalt sett är sämre än honom.

Han är inte så vacker denna Delbonis..

Frederico Delbonis ifrån Argentina är en spelare som är en enorm grus specialist. Han har hela 26-11 i stats på gruset i år och två stycken Challenger titlar på kontot. Delbonis är en spelare som älskar gruset som sagt och han har ett väldigt passande spel för just gruset. Han spelar med otroligt mycket topspin, både på forehand som är hans parad slag, han kommer att försöka pressa Bachinger långt ut i hörnen med den och sedan hans backhand som han slår lite flakare med. Han är inge stor servare men han har en bra serve med mycket top spin på som gör att han oftast hamnar i överläge efter sin serve. Delbonis visade bra form när han slog Andreas Beck komfortabalet med 6-3,6-2.

Jag tror att Delbonis grus spel blir för svårt i denna matchen för Bachinger, Matthias har inte heller någon skön form som talar för honom.

Lycka till!

/Lidde