OBS! Tidigt spelstopp! Alkmaar blandar och ger i sina prestationer men lagets hemmastyrka håller i sig och nu möter man överkomligt motstånd. Häng på!

AZ Alkmaar – Waalwijk
Spel: Handicap (0-1) 1
Odds: 2.05 @ Expekt
Insats: 8/10
Spelstopp: 12.30

Alkmaar som jag hade höga förväntningar på inför säsongen har inte riktigt levt upp till mina förväntningar. På bortaplan har man inte fått det att fungera men man har dock visat att man fortfarande är extremt hemmastarka! Man har spelat ut Heracles, Heerenveen och Roda på sin hemmaplan men i matchen mot Heerenveen lyckades man inte vinna utan den matchen slutade orättvist 0-0. De övriga matcherna vann man med 3-1 mot Heracles och 4-0 mot Roda. Nu väntar återigen ett överkomligt motstånd och man bör vinna den här matchen med god marginal!

Motståndarna Waalwijk har precis som Alkmaar sin hemmaplan som stora styrka. Man inledde säsongen starkt men har kommit ned på jorden nu och har 1 förlust och 2 oavgjorda matcher bakom sig. Man har spelat 4 matcher på sin hemmaplan och 2 matcher på bortaplan. På bortaplan har man spelat 2-2 borta mot Den Haag och förlorat med 2-0 borta mot Ajax. Nu väntar återigen en ny tuff bortamatch och jag har svårt att se hur laget ska få med sig någon poäng härifrån…


Jozy Altidore fortsätter ösa in mål för Alkmaar!

Jozy Altidore öser in mål för dagen för sitt Alkmaar och med hans makalösa form kan ni räkna med minst 1 mål från honom här. Han har gjort 7 mål på de inledande 6 omgångarna och han leder därmed skytteligan i den holländska ligan!

Historiskt sett har Alkmaar haft extremt enkelt för Waalwijk på sin hemmaplan. Man har 7 raka segrar bakom sig och matcherna har slutat 1-0, 6-2, 2-0, 3-0, 3-0, 7-0 och 2-0. Som ni förstår så är Alkmaar ett mycket bättre lag än Waalwijk och jag tror utan tvekan att segerraden utökas här!