Dags för Serie B igen och offensivt skickligt Avellino tar emot ett sargat Vicenza med flera ordinarie spelare borta och främst defensivt. Det känns som att det är dags för Avellino att börja leverera nu. Man har inte haft den inledning man hoppats på men det har funnits stunder i matcherna som visar prov på ett väldigt fint anfallsspel. Och på hemmaplan mot ett sargat Vicenza finns det bara en växel. Jag tror det lossnar för Avellino nu!

  • Avellino – Vicenza
  • Spel: Avellino över 1.5 mål
  • Odds: 2.37 @ bet365
  • Insats: 7,5/10 Units
  • Spelstopp: 15.00

Avellino har har ett bra lag och ska bara tillhöra toppskiktet i Serie B, minst hamna på kvalplats uppåt. Nu ligger man istället i bottenskiktet och det är en klar missräkning. Men man har stundtals sett att det finns i dom, som i premiären borta mot Salernitana när man förlorade med 3-1, men där man förtjänade minst 1 poäng och hade en drös med chanser. För offensivt har man bra kvalité och förr eller senare kommer det lossna var så säkra. På hemmaplan brukar man dessutom vara ganska bra och föra matcherna precis som man kommer göra idag.

Truppmässigt finns det inga avbräck som lyser ut utan offensiven är intakt och det är såklart ett plus. Dags för Francesco Tavano, Marcello Trotta och de övriga offensiva spelarna att börja leverera nu. Men jag tror man kommer att vara taggade och vara det klart bästa laget idag och att man gör minst 2 mål känns ganska givet i mina ögon.

Avellino      vicenza

Vicenza är visserligen obesegrade i Serie B just nu med 1 vinst och 4 oavgjorda, men man har haft en del tur måste man ju säga som nu senast hemma mot Pescara (2-2) när man kvitterade i den 96e minuten, på straff dessutom. Men att åka söderut och möta Avellino på bortaplan är inte lätt för något lag och inte heller för Vicenza så dom räknar nog med en tuff match. Och förr eller senare kommer första förlusten, och min känsla är att den kommer idag helt klart.

För nu kommer det viktigaste, man har nämligen flera ordinarie spelare borta idag. Vi snackar mittbackarna Andrea Mantovani och Nicolo Brighenti som är skadade. Sen är även högerbacken Lorenzo Laverone borta pga avstängning. Inte slut där för centrala mittfältarna Francesco Urso och Alessio Vita är även dom skadade. Så att möta ett offensivt skickligt Avellino, på bortaplan dessutom, med så många defensivt viktiga spelare så känns det lite som att det kommer bli tufft idag. Istället kommer man ha en del juniorspelare, jobbig start för dom minst sagt.

—————————————————————————————————————————————————————

Avellino har inte fåt ut sin fulla potential än den här säsongen även om men visat vad man kan stundtals. På hemmaplan är man normalt sett starka och det känns som att det är dags att visa vad man kan på riktigt nu, för offensivt har man skickliga spelare. Känns passande att då möta ett defensivt sargat Vicenza som har skador på två ordinarie mittbackar, två centrala mittfältare och en avstängning på en högerback. Första förlusten lär komma här för Vicenza och man lär inte hålla tätt så väldans mycket. Jag spelar Avellino över 1.5 mål till det höga oddset 2.37. Insatsen får bli ganska hög här. Avanti!

/ L’orso