Avellino tar emot ett Spezia på hemmaplan. Tror det kan bli en rätt jämn match detta där Spezia är i ganska bra form just nu men samtidigt vet vi att Avellino brukar vara som bäst på hemmaplan. avellino behöver vinna här för att fortsatt ha bra chans på playoff-kval. Samtidigt så har just nu Spezia en playoffplats och vill inte förlora den här matchen. man får även tillbaka en viktig offensiv spelare. Båda lagen kan nog måla här.

  • Avellino – Spezia
  • Spel: Båda lagen gör mål
  • Odds: 1.91 @ bet365
  • Insats: 6/10 Units
  • Spelstopp: 15.00

Avellino kommer från en förlust med 1-0 borta mot Brescia och nu ligger man helt plötsligt 4 poäng bakom en playoff-plats så det gäller att komma i form nu inför slutspurten. Då passar det bra att försöka vinna här idag mot ett av tre lag som har 44 poäng mot Avellinos 40 poäng. Sen vet vi att man är starka på hemmaplan, och faktum är att man gjort mål i alla hemmamatcher förutom en denna säsong så nog lär man göra mål här, frågan är om det räcker. Man möter ju ett formstarkt Spezia som även dom har spelat bra offensivt på sistone och känslan är att det kan stå 1-1 ganska långt in på den andra halvleken här. Hur som helst så är det i alla fall Avellino pressen finns på som nästan måste vinna för att ha fortsatt chans på playoff. Så lite måste man offra här i defensiven.

Vi stryker offensive Roberto Insigne som är avstängd, han har dock bara agerat inhoppare mest under säsongen. I övrigt ser det bra ut i truppen.

Avellino   spezia

Spezia är i bra form med fem vinster och två oavgjorda i dom 7 senaste matcherna. Dessutom har man gjort minst 1 mål i 7 av de 8 senaste matcherna. Man har visat upp ett fint anfallsspel, visserligen på hemmaplan som mest men ändå. Senast spelade man 1-1 hemma mot Cesena och tror det kanske kan bli en liknande match här. Fast i omvänd skepnad, nämligen att Avellino kommer gå framåt mest vilket lämnar ytor för ett formstarkt Spezia att jobba med. Man har vassa offensiva spelare som kan göra mål utav ingenting i stort sett. Samtidigt måste man ju se upp då Avellino är starka på hemmaplan och gör i princip alltid mål där. Känslan säger 1-1 här faktiskt, som i mötet i höstas.

Här stryker vi backen Martic, mittfältaren Canadija samt anfallaren Situm. Ett avbräck på varje position men samtidigt har man bra täckning på samtliga.

—————————————————————————————————————————————————————–

Avellino är bra på hemmaplan där man spelar offensivt. Här måste man i princip vinna för att ha bra chans på playoff så räkna med att man offrar lite i defensiven. Spezia är dock i bra form och vill gärna vinna dom också då det är tajt bland playoffplatserna. Båda lagen har offensiva kvalitéer som jag tror vi får se här. Jag spelar på att Båda lagen gör mål här till oddset 1.91. Insatsen är strax över medel. Jobbba!

/ L’orso