Oberäkneliga Avellino tar på hemmaplan emot ett Perugia som känns lite på uppåtgående. Här kommer såklart Avellino blåsa på, som vanligt, men som många gånger tidigare har man ett försvar som inte alls är att lita på. Perugia fick tillbaka Fabinho i offensiven för några matcher sen vilket var ett lyft för dom. Och när Avellino dessutom saknar viktiga försvarare så borde det bli en öppen match här, även om jag har respekt för Perugias defensiv.

  • Avellino – Perugia
  • Spel: Över 2.0, 2.5 mål (goal line)
  • Odds: 2.05 @ bet365
  • Insats: 6,5/10 Units
  • Spelstopp: 15.00

Avellino kommer från en förlust med 3-2 borta mot Pescara vilket kanske inte är så mycket att säga om egentligen då Pescara är bra just nu. 3-2 ljuger dock lite kan jag tycka, där ett mer rättvisande resultat hade varit 5-2 för Pescara brände en hel del lägen. Och det är väl Avellino i ett nötskal, man gör det bra framåt men kan ibland falla ihop totalt i defensiven. På hemmaplan är man dock starka och jag tror vi får se ett taggat hemmalag här som förutom den senaste förlusten har spelat rätt bra sista tiden, trots allt. Vi kommer säkert få se ett hemmalag som för matchen i stora delar och som säkerligen kommer blotta sig bakåt, precis som vanligt.

Till denna match har man ordinarie backarna Alessandro Ligi och Davide Biraschi borta vilket är två stora avbräck helt klart, man har även den naturliga ersättaren, till båda, Angelo Rea borta. Så 3 av dom 5 som spelat mest matcher saknas. Tufft! Offensivt ser det dock bra ut, som vanligt det vill säga. Man möter dock ett defensivt bra lag så ska bli spännande och se hur man kan lirka upp dom. Men man hör minst 1 mål på hemmaplan, det tvekar jag inte ens på. Man får även tillbaka anfallare Fransesco Tavano här så full besättning offensivt.

 

Avellino     perugia

Perugia kommer från en 4-0-seger hemma mot Brescia där man visserligen fick hjälp då bortalaget fick en utvisad i första halvlek. Dock hade man troligen vunnit den matchen ändå. Nu är det bortaplan som gäller där man är betydligt svagare, eller man kanske ska förtydliga det istället och säga att på hemmaplan så är man riktigt starka och på bortaplan inte lika starka. Man möter här idag ett lag som har en riktigt bra offensiv men där jag tror man kan utnyttja ett dålig defensiv, som ju dessutom saknar en viktig mittback. För offensivt har man kommit igång lite nu på slutet vilket känns behövligt för Perugia som ändå ska fightas om en kvalplats upp till Serie A.

Skademässigt ser det bra ut och nytillskottet, som det känns som, när Fabinho kom tillbaka från skada har höjt lagets offensiv en aning. Sen finns det andra spelare som höjt sig en aning utöver han och med tanke på motståndarnas spelstil så borde man har bra chans att näta här. Dock har man ordinarie anfallaren Matteo Ardemagni borta i denna match vilket är ett avbräck. Men hemmalaget har ju nästan en hel backlinje borta så övriga borde kunna göra det bra ändå.

———————————————————————————————————————————————————–

Avellino är ett bra lag på hemmaplan och man går framåt i det mesta lägena. Och oftast har det lönat sig, Dock är ju defensiven inget att lita på där man brister rejält många gånger. Nu har man dessutom flera backar borta vilket är tungt. Perugia har en bra defensiv, men man är dock sämre på bortaplan så blir nog en tuff match för dom här. Men offensivt har man höjt sig sista tiden och även om man har Ardemagni är borta här så borde man göra mål med tanke vilka man möter och dess avbräck defensivt. Jag spelar Över 2.25 mål till oddset 2.05. Halva insatsen tillbaka vid endast 2 mål. Och insatsen på spelet hamnar lite över medel. Jobba!

/ L’orso