Och så är vi tillbaka efterlandslagsuppehållet även om Serie B aldrig tagit något uppehåll, men på fredagskvällen har jag hittat ett bra spel mellan Avellino och Brescia. Där vi har ett Avellino som inte fått det att stämma än men som har en vass offensiv med alla möjligheter i denna match kan jag tycka. Man möter nämligen ett Brescia som har en ung trupp och inte alls samma högsta nivå och en väldigt låg lägsta nivå. Tror Avellino går ut och bara kör och då lär det svingas hej vilt.

  • Avellino – Brescia
  • Spel: Avellino över 1.5 mål
  • Odds: 2.23 @ Unibet
  • Insats: 7,5/10 Units
  • Spelstopp: 20.30

Avellino har som bekant inte fått det att stämma helt, men man kommer ändå från en viktig poäng borta mot Livorno senast och det efter att man hållit emot Livorno-forxeringen hyfsat bra. Innan den matchen var ju laget på ”ritiro” tillsammans vilket gjort dom gott. Nu är man åter på hemmaplan och där är man starka. Kan inget annat tro än att det blir åka av denna kväll mot ett tveksamt Brescia som känns för tamt. Samtidigt måste Avellino börja leverera nu och känns som perfekt tillfälle att glänsa med sin normalt sett starka offensiv mot ett hafsigt Brescia.

Spelartruppen känns bra offensiv, dock finns det avbräck i defensiven där man bland annat har en avstängning på högerbacken Davide Biraschi. Nä jag tror man visar vart skåpet ska stå en gång för alla. Det får Brescia absolut sota för defensivt. Förra säsongen vann man med 2-0 hemma, tror på nåt liknande även ikväll.

Avellino      brescia new

Brescia åkte ju ner en division förra säsongen och man har förberett sig på det, tills man fick veta att man skulle spela Serie B trots allt pga nedflyttade lag för uppgjorda matcher bland annat. Så spelartruppen man har är långt ifrån optimal för spel i Serie B, men man har väl ändå gjort det helt okej. Dock har man märkt att när man mött lag med en stark offensiv så har det brustit i defensiven som mot Livorno borta (3-1) och som mot Salernitana hemma (2-2). Och när man nu möter ett Avellino med en tydlig styrka i offensiven på bortaplan så tror jag man får stora problem.

Man har inga kännbara avbräck, fast det kommer ändå inte räcka denna kväll, tyvärr för Brescias del.

—————————————————————————————————————————————————————

Avellino är ett bättre lag än Brescia helt klart, bara det att man inte fått det att stämma än. Senaste matchen gav dock 1 poäng och ett steg framåt, och tror nu att man tar ännu mer kliv mot den där nivån man har potential till. Offensiven är starkaste lagdelen vilket jag tror vi får se ikväll. Brescia har gjort det helt okej i inledningen men man har sett bristerna i defensiven när man mött offensivt starka lag, som man möter ikväll. Man lär få det tufft och på bortaplan mot Avellino har man inget att hämta. Jag spelar Avellino över 1.5 mål till oddset 2.23. Insatsen är ganska hög. Jobbba!!

/ L’orso