Två lag med dålig form, dock väger det över för ena sidan. Häng med.

Avaí – Atlético Paranaense
Mitt tips: 2
Insats: 6/10
Odds: 2.90 5Dimes
Spelstopp: 2011-10-09 23:00

Avaí är ligans sämsta hemmalag med endast två vinster denna säsong och man har det väldigt tufft nu men en riktigt tung formsvacka. Senast laget vann var åtta omgångar sedan och både spelare och ledning börjar att bli desperata i jakten på poäng och avancemang i tabellen då nedflyttning kan vara ett faktum om detta fortsätter. Näst sist i tabellen och 0-2-3 på dom fem senaste. Robson är avstängd, Felipe är skadad.

Atlético Paranaense har inte varit mycket bättre dom heller men dom producerar i alla fall vinster då och då vilket är ytterst viktigt. 2-2-1 på dom fem senaste och trots att man spelar dåligt har man spelat betydligt bättre än vad Avaí gjort. Fyra från slutat i tabellen och man behöver mer poäng för att avancera till säkrare mark i tabellen. Guerron är den enda som saknas i laget.

Avaí har det tungt nu och med tanke på hur man spelat på hemmaplan hittills lär det inte ser bättre ut ikväll heller, man har också en ganska dålig defensiv lär man inte kunna hota Atlético Paranaense. Atlético Paranaense är inte särskilt bra på bortaplan och enligt tränaren kommer tyngdpunkten i laget att ligga på offensiven ikväll. Atlético Paranaense bör vinna detta med uddamålet, en målsnål och tillknäppt match är att vänta.

Lycka till.