Austria Lustenau ligger i topp i den Österrikes andra division och idag möter man Horn som placerar på en fjärde plats i tabellen så vi kan vänta oss en tuff och jämn match. Eller?

Austria Lustenau – Horn
Mitt tips: Handicap (0-1) 1
Odds: 2.10 @ Expekt
Insats: 8/10
Spelstopp: 18.30

Austria Lustenau är urstarka och man har 9-3-0 som resultatrad efter 12 omgångar i ligan vilket gör att man har en serieledning på 6 poäng. Lagets målskillnad är mäktig då man har 31-7 i målskillnad på dessa matcher! Som ni förstår har man lätt att vinna sina matcher med 2 mål eller fler vilket talar för det här spelet! Man har närmare bestämt vunnit 7 av sina 9 segrar med 2 mål eller fler!

På hemmaplan är man starka och resultatraden 4-2-0 med 16-4 i målskillnad är helt okej. Poängtappen har kommit mot serietvåan Grödig och i det heta derbyt mot FC Lustenau. Segrarna är alla vunna med 2 mål eller fler och noterbart är att däribland hittar vi serietrean och seriefemman. Nu ställs man alltså mot seriefyran Horn och jag tror på mycket bra segerchans och jag tror som sagt man vinner med 2 mål eller fler!

Horn har gjort det bra hittills i serien och ligger som sagt på en fjärde plats nu. Värt att veta är att man haft stora bekymmer med topplagen den senaste tiden medan man vunnit enkelt mot de sämre lagen och därmed tagit en massa poäng. Man har åkt på stryk mot samtliga topp 5 lag och man har åkt på stryk med 2 mål eller fler i de flesta av dessa matcher. Man räcker inte riktigt till mot de starkare lagen och jag tror knappast man har någon chans mot seriens bästa lag och framförallt inte på bortaplan!


Thiago De Lima Silva firar ett mål!

Austria Lustenau har en sylvass striker i Thiago De Lima Silva som leder skytteligan i serien och som gjort 10 mål framåt. Visar han samma fina form som den senaste tiden så lär han ordna det här spelet åt oss!

När lagen möttes tidigare under säsongen på Horns hemmaplan så vann Austria Lustenau väldigt bekvämt med hela 0-3. Nu har man hemmaplansfavör och då bör man återigen vinna med siffror som dessa!