Australien fick en tung start på VM och nu ställs man mot Holland som fick en flygande start och som kommer fyllda av självförtroende hit! Jag skippar den raka tvåan, jag tror på ett annat spel här!

Australien – Holland
Spel: Holland först till 3 mål
Odds: 1.95 @ William Hill
Insats: 5/10
Spelstopp: 18.00 

Australien fick en tung start på VM då man åkte på stryk mot Chile med 3-1. Man mötte ett offensivt Chile som bjöd på många chanser i sin defensiv som knappast prioriterades i den matchen. Australien tog tillvara på det och ett av lagens stora namn Tim Cahill fick näta. Om Australien ska ha någon som helst chans att ta sig vidare så krävs det seger här och även om det känns långsökt så måste man givetvis försöka och det kommer öppna upp för Holland som är sylvassa i sina omställningar. Australien fick en blytung skada på försvararen Ivan Franjic mot Chile och han missar resten av VM. Ett tungt avbräck för laget som sedan tidigare har en svag backlinje. Man har en ung, oerfaren och rent av dålig trupp i mina ögon och de håller givetvis inte mot ett lag som Holland. Mot Chile var man ineffektiva och lagets defensiv såg flera gånger väldigt tafatt ut så när spelare som Arjen Robben, Van Persie o co anfaller lär man få stora bekymmer. Man måste framåt och då öppnar det upp sig bakåt vilket Holländarna kommer ta tillvara på!

australien  holland

Holland fick en suverän start på VM då man vände ett 1-0 underläge till seger med 5-1 mot regerande världsmästarna Spanien. Man var ruskigt effektiva i matchen och lagets offensiv var riktigt bra och underhållande att se på. Arjen Robben hade en riktigt bra dag på jobbet och når han upp till samma nivå även i den här matchen så löser han tre mål åt oss! I mina ögon finns det starka tendenser till att målen kan rinna iväg ordentligt i den här matchen då Australien bör bli omotiverade vid ett tidigt underläge! Jag tror Holland kommer köra över Australien här och vid seger här finns det god chans att sluta etta i gruppen och på så vis, med största sannolikhet, slippa möta värdnationen Brasilien! Motivationen för att vinna den här matchen är enormt stor hos Holland!

Kort summering:
Holland kommer rejält formtoppade till den här matchen medan Australien spelar med kniven mot strupen och måste framåt i matchen. Holland är sylvassa på kontringar och man bör vinna den här matchen tämligen enkelt. När man tagit ledningen med 1-0 och sedan kanske även 2-0 så lär Australien tröttna och då kan det rinna iväg…