Botten mot toppen i Bundesliga. Ett av lagen har en ruskig  form dessutom har dagens motståndare hela 8 spelare borta! In med degen!

  • FC Augsburg – Borussia Mönchengladbach
  • Tips: 2
  • Odds: 1.95 @ Expekt
  • Units: 7/10
  • Spelstopp: 10/12  15.30  

Analys:

Det gamla svensklaget Borussia är i riktigt bra slag och har inte förlorat på 7 matcher. Man parkerar just nu på en 4-plats i den superjämna toppen i den tyska högsta ligan. Lagets 2 senaste bortamatcher har slutat med segrar mot Köln med 0-3 och Hertha Berlin med 1-2. Man saknar lagets skyttekung Marco Reus vilket är ett avbäck men lagets form är så pass bra så jag tror de fixar en bortaseger detta till trots. Hoppas att den fina form Dante visade upp senast håller i sig då han stundtals dominerade. Mike Hanke satte en balja sist mot Dortmund och jag tror att det lossnar för honom nu. Borussia har ett klart bättre lag än Augsburg och jag tror att man går vinnande ur den bortafight.

FC Augsburg har det riktigt tufft och man ligger förnärvarande sist i tabellen. Man har bara lyckats vinna 2 matcher denna säsong och har endast spelat in 11 pinnar. Formen är svag men framför allt har man nu även en diger skadelista att brottas med. Ett av de tunga namnen är lagets målvakt Simon Jentzsch men man har även ett stort antal defensiva avbräck. Jag anser att när man ligger i botten är det extra viktigt men en bra tät defensiv där man kan bygga ifrån och blir det då mycket byte i de nedre regionerna försvinner givetvis tryggheten. Formsvackan, skadeläget och lagets ringa kapacitet gör att de kammar noll mot dagens starka motstånd.

Lycka till om ni hänger på!

//Coco