Fullspäckad helg som jag tidigare också nämnt och vi får se de regerande svenska mästarna Malmö åka och gästa bottenlagen Åtvidaberg. Åtvidaberg som fortsätter gå katastrofalt ställs mot ett Malmö som fått in ett par nyförvärv och är på uppgång. Ett roligt möte där jag bara ser ett lag gå vinnande ur striden. Klass, form, rubbet är bättre hos skåningarna. Häng med!

  • Match: Åtvidabergs FF – Malmö FF
  • Spel: Malmö FF -1
  • Odds: 2.025 @ bet365
  • Insats: 7/10 Units
  • Spelstopp: 16.00

åtvidabergmalmo
Vad ska man säga mer än att botten möter den absoluta toppen. Åtvidaberg fortsätter att gå oerhört dåligt och man trampar vidare nere i bottenträsket. Endast åtta inspelade poäng på hela 17 matcher är inte bra och nedflyttningen kommer snart bli ett faktum. Senast bjöd man ändå upp till motstånd mot gästande Helsingborg, och ändå gick det i torsk med 1-2. Idag möter man Malmö som på pappret är det svåraste motståndet. Det finns egentligen inte så mycket att spekulera om än att man får ta nya tag mot ett lättare motstånd för här finns inget att hämta!

På andra sidan står Malmö som bland annat fått in nyförvärv som presenterade sig direkt i debuten mot SundsvallNikola Durdic nätade direkt efter två minuter, och kollegan Vladimir Rodic 45 minuter senare. Slutresultatet skrevs till 3-0 och det blev en positiv effekt direkt vilket är riktigt roligt. Guld förhoppningarna har inte givits upp helt än då lagen i den främre delen av tabellen tappat onödiga poäng och avståndet minskat. Nu är det endast fem poäng upp till ledande IFK Göteborg och att man ska slå Åtvidaberg som ligger sist är det inget snack om. Jag tror det blir med fler bollar än en.

Jag väljer att lira en lina på -1 då ett finfint odds erbjuds. 2,025 hos bettan är klart spelvärt och det liras med en insats på strax över medel. Heja Malmö!