Lördagen bjuder på två allsvenska bataljer med matchstart 16:00. I Åtvidaberg kommer en av nykomlingarna och gästar Kopparvallen. Tycker att hemmalaget visat fina offensiva kvalitéer och att man nätar ett par gånger i den här tillställningen känns logiskt, vilket tar mig till målskyttespel på en spelare som levererat här i inledningen.

  • Match: Åtvidabergs – Falkenbergs FF
  • Spel: Ricardo Santos målskytt
  • Odds: 3,55 @ nordicbet
  • Insats: 2/10 units
  • Spelstopp: 12/4, 16:00

Åtvidaberg har verkligen lyckats etablera sig som ett stabilt lag i landets högsta serie. Detta är något som imponerar med tanke på att man genom åren dessutom fått sälja tongivande spelare, exempelvis Magnus Eriksson och Viktor Prodell. Hela tiden ordnar man in nya och bra ersättare, så att man skall placera sig i tabellens mittenrike känns väldigt logiskt. Under de två inledande matcherna har man sett väldigt intressanta och det bådar gott inför resterande fajter. Resultaten har varit övertygande, närmare bestämt en seger mot Elfsborg i premiäromgången medan det blev oavgjort och 2-2 mot Kalmar på bortaplan. Trots kvalificerat motstånd har man varit väldigt pigga i offensiven och framförallt tycker jag det är Ricardo Santos som utmärkt sig. Från dennes fötter har det blivit två mål varav båda har varit riktigt fina.

Även Falkenberg har inlett Allsvenskan på ett godkänt sätt. Detta i form av tre poäng där den enda segern kommit i matchen mot Brommapojkarna som man besegrade med 1-0. I premiäromgången blev det förlust med 0-3 vilket inte är något att skämmas då motståndet var de svenska mästarna på Swedbank Stadion. Dessvärre är de individuella kvalitéerna i försvarslinjen väldigt minst sagt begränsade, vilket syntes i förra matchen, även om man lyckades hålla nollan. När man nu ställs mot ett vassare motstånd och dessutom på bortaplan på konstgräs är känslan att det kommer rassla till några gånger bakom Otto Martler som vaktar bortamålet.

åtvidaberg

Längst fram hos Åtvidaberg finner vi Ricardo Santos som visat på bra prestationer såhär inledningsvis av serien. Det har blivit två mål på två matcher och rekommenderar att ta en titt på dessa baljor som varit två riktiga klassavslut. Brasilianaren har verkligen inlett säsongen på ett lovande vis och möjligheterna för att det skall fortsätta på det spåret känns även de goda. Utöver fina kvalitéer i momenten när det närmar sig avslutningsläge besitter anfallaren en fin styrka som gör honom användbar även i rollen som bollmottagare.

Att den 27-åriga och kraftfulla forwarden ska infinna sig i målprotokollet för tredje matchen i rad känns rimligt. Här ställs man mot en nykomling vars försvarsspel inte alls känns säkert. Dessutom har man själva visat upp goda resultat vad gäller det offensiva spelet, så att man lyckas producera åtminstone två mål känns verkligen inom räckhåll. Möjligheterna för att Ricardo Santos då gör ett av dessa är troligt med tanke på hans roll på planen samt spelarens fina form.

                                                                                                                     

Känns väldigt logiskt att Santos utökar sitt målfacit till tre baljor och oddset känns lite för generöst för att inte spelas. Nordicbet erbjuder 3,55x pengarna vilket tas med 2/10 units.

/Mikel