Idag får vi se ett möte man sällan skådar, den absoluta toppen det vill säga tabellettan IFK Göteborg gästar den absoluta botten Åtvidaberg. Göteborg som haft stor marginal ner till övriga, har tappat det och är nu återigen med i en strid medan Åtvidaberg radat upp massa oavgjorda resultat vilket dragit tillbaks laget in i bottenstridskampen. Ett roligt möte då lag oftast haft det riktigt svårt när man gästat Åtvidaberg. Jag tror dock att blåvitt löser det relativt enkelt och spikar. Häng med!

  • Match: Åtvidaberg – IFK Göteborg
  • Spel: IFK Göteborg 2/2 (halvtid/fulltid)
  • Odds: 2,37 @ bet365
  • Insats: 5/10 Units
  • Spelstopp: 15.00

göteborgåtvidaberg

Först ut är Åtvidaberg som presterat riktigt dåligt i år och endast tagit en ynka seger. Man placerar sig sist i tabellen med 11 inspelade poäng vilket helt klart är dåligt. På sistone har man dock ryckt upp sig och fått med sig en hel del oavgjorda resultat mot bättre så som sämre lag. Nu är man helt plötsligt nära Örebro, Halmstad samt Falkenberg och det finns allt att kämpa för. Mot IFK Göteborg har man dock haft det svårt åren igenom och det blir lite surt att möta dem nu när det går så pass bra. Allt talar emot och jag kan inte annat än att gå emot!

Över till blåvitt som kommer från två riktigt goa segrar. Näst senast besegrade man Häcken med 4-0 i ett riktigt Göteborgsderby för att sedan slå Kristianstad hur enkelt som helst i cupen med 1-6. Man har visat sig vara ett riktigt topplag efter att kontinuerligt prestera på en jämn och bra nivå trots motgångar eller medgångar. Alla poäng krävs nu i slutet och att man ska slå Åtvidaberg är det inget snack om. När man möter sådana här bottenlag ska det bara smälla från start till mål och där av hittar jag ett fint tips!

Så vad blir mitt lir? Då jag tror blåvitt kommer forcera direkt och ta över matchen från start till mål, väljer jag att lira en intressant lira som ger ett skyhögt odds. IFK Göteborg 2/2, leda i halvtid och vinna i fulltid ger ett odds på över två gånger pengar. Det plockar jag med en insats på medel!