På lördag får vi se ett antal fina allsvenska matcher där bland ett möte mellan Åtvidaberg och Helsingborg. Åtvidaberg som gått riktigt dåligt i år, väntar fortfarande på att slå igenom medan Helsingborg verkar vara på väg upp efter senaste vinsten. Ett intressant möte mellan två lag som verkligen är i behov av poäng. Det jag inte kan förstå är hur spelbolagen har satt oddsen och i mina ögon hittar jag ett solklart spel som måste liras. Häng med!

  • Match: Åtvidaberg – Helsingborg
  • Spel: Helsingborg rak vinst
  • Odds: 2,75 @ expekt
  • Insats: 6/10 units
  • Spelstopp: 16.00

åtvidaberghelsingborg

Förra reken jag skrev om Åtvidaberg gick olyckligtvis i förlust efter att man fick med sig ett oavgjort resultat på bortaplan mot Djurgården, och revansch samt nya tag väntar. Efter att ha sett det senaste mötet mot just precis Djurgården, ändrar jag inte min syn någonting. Man var helt chanslösa och det är ett under att man ens fick med sig en poäng. Ser vi till tabellen så har man endast tagit en seger på hela 16 omgångar, och när jag sedan ser till oddsfördelningen kan jag inte förstå hur man kan vara favoriter i ett sådant här möte. Man är inte ett bättre lag än Helsingborg och kommer motståndet upp i nivå så lär man inte plocka några poäng här. Avslag!

Ser vi istället till Helsingborg situation så har man i årets upplaga av allsvenskan gått lite knackigt. Blandade resultat och prestationer har resulterat i en sjundeplats som man ändå får anse vara godkänt. Senast ryckte man upp sig och visade på klass när man slog, inte någon mindre än AIK, och får vi se en glimt av det spelet idag bäddar det gott. Jordan Larsson tillsammans med Atakora och Co. är i grund och botten mycket bättre än vad raden visar och det fick vi bland annat se i det förra mötet då man hade show. Detta får bli dagens bästa spel, spik!

Så vad blir mitt lir? Efter att ha sett lagens senaste prestationer kan jag inte låta bli att lägga in en slant då jag anser att oddsfördelningen är mycket fin. Helsingborg rak vinst ger ett odds på hela 2,75 vilket är ett riktigt bra spelvärde. Insatsen får ligga på strax över medel!