Toppen mot botten och jag har saken klar för mig. Häng på!


Åtvidaberg – Brage
Mitt tips: Handicap (0-1) 1
Odds: 1.90 @ Bet24
Insats: 6/10
Spelstopp: 19.00

Åtvidaberg kämpar för att återigen nå Allsvenskan och man är på god väd då man ligger på andra plats i tabellen men vid seger i den här matchen tar man över serieledningen. Formen är mycket god då man ståtar med 9 raka utan förlust varav 7 av dessa matcher har slutat med seger. Man spelar med stort självförtroende för dagen och det märks tydligt på resultaten. På hemmaplan stortrivs man och man är uppe i 6 raka segrar nu. Resultatraden 9-1-1 är ruskigt imponerande och målskillnaden 32-10 berättar att man ofta vinner sina matcher med 2 mål eller fler.

Brage har det väldigt tufft för dagen. Man ligger på kvalplats och har 4 poäng upp till säker mark och 8 poäng ned till nedflyttningsplats. Som ni förstår är man i stort behov av poäng och märks i lagets spel då man ofta ser väldigt ängsliga ut och det talar verkligen emot laget här. Formen är genomusel då man inte har vunnit en enda match under de senaste 11 omgångarna. Bortaspelet är riktigt illa då man har 6 raka utan seger varav 5 av dessa har slutat med förlust. Noterbart är att man åkt på stryk med 2 mål eller fler i 4 av de 5 förlustmatcherna och det talar för mitt spel här. Jag tror utan tvekan man får inkassera ännu en förlust här…

Åtvidaberg saknar här avstängda Alberis Da Silva.
Brage får klara sig utan avstängda Tobias Johansson och den skadade trion Pontus Hagström, Mattias Wiklöf och Niklas Forslund. Noterbart är att flera spelare i Brages trupp har under veckan varit sjuka och hur det påverkar laget återstår att se.