Årets bästa spel hittills enligt mig och detta är ett självklart maxspel!

  • Liga : ATP Acapulco
  • Speltips : David Ferrer att vinna turneringen
  • Odds : 2.50 @ bet365
  • Units : 5/5
  • Spelstopp : 01.00

Det här spelet är riktigt riktigt bra enligt mig. Hans två enda hot fram till en final har båda åkt ut. Wawrinka åkte ut emot Fognini, vi vet att Fognini kan spela tennis men tror inte Wawrinka var så sugen på att spela tennis efter den långa förra veckan. Paire förlorade emot Lorenzi, inte konstigt alls, Paire är ingen superb grus spelare men har kapacitet.

Om vi nu ska rikta in oss på David Ferrer, han är nog den andra bästa grus spelaren i världen just nu efter Djokovic. Nadal är inte ens nära Ferrers kvalitet just nu. Nadal har problem ute i hörnen pga sina knän och ser allmänt slö ut. Om han tar sig till en final emot Ferrer så kommer han få vara mycket i hörnen och då kommer misstagen att komma fram. Tycker att Nadal har spelat mycket nu sedan han kom tillbaka och det brukar komma bakslag då och jag tror att det kommer i denna turneringen.

Om vi går tillbaka till Ferrer så är han en duracell kanin, han springer otroligt mycket och är väldigt snabb och otroligt bollsäker. Men nu det senaste året tycker jag han har tagit kliv framåt på sitt offensiva spel också, självklart kommer det lite fler misstag av han då men han har breddat sitt spel och har blivit en bättre spelare.

Som jag tänker det så får vi 2.50 på Ferrer i en final och det är inte alls dåligt, då kan man säkra upp om man vill men jag är rätt så säker på att han vinner över Nadal i en final om nu Nadal tar sig dit!

Lycka till!

/Lidde

 

-Twitter-

@gurujebba

@spelaspelse