Vicente Calderon står som värd för dagens match mellan Atlético och Valladolid. Ett hemmalag som har en riktig kalasform och öser in mål för tillfället. Detta är helgens spel i Spanien tycker jag!

  • Match: Atlético – Valladolid
  • Spel: Atlético över 2,5 mål
  • Odds: 2,62 @ bet365
  • Insats: 8/10 units
  • Spelstopp: 18:00

Atlético har som sagt knallform och man öser på både i ligan och i Europa League, på de fyra senaste matcherna har man gjort sammanlagt 15 (!) mål. Nu senast var man ut i Europa League och kunde på ett säkert sätt vinna mot Hapoel Tel Aviv med 3-0 på bortagräs. Anmärkningsvärt i den matchen är även att man vilade spelare som Filipe Luis, Godin, Arda, Gabi och Falcao. Så det är inte några trötta nyckelspelare till dagens match. Hemma på Vicente Calderon har man övertygat i år då man först vann med 4-0 mot Bilbao och sedan med 4-3 mot Rayo. Mot Rayo hade man just en 4-0 ledning men tappade lite slarvigt upp till 4-3 i slutet på matchen. Just därför väljer jag att spela på att Atlético gör minst tre mål här istället för ett handikapplir. Hemmalaget är skadefria och har inte heller någon avstängning.

Startelva Atlético:

Courtois, Juanfran, Miranda, Godin, Luis, Tiago, Gabi, Turan, Koke, Costa och Falcao.

"El Tigre" är glödhet just nu.

Valladolid fick en bra start på säsongen där man knep två raka segrar mot Zaragoza och Levante. Men sen var smekmånaden slut och man har nu två raka förluster i ryggsäcken inför kvällens match, förlusterna kom mot Bilbao och nu senast mot Real Betis. Så motståndet man mött hittills har varit av den lättare varianten och här kommer man verkligen få bekänna färg. Man har inte värvat in några större stjärnlirare och jag tror laget kommer få kämpa hårt för att hänga kvar när säsongen lider mot sitt slut. Till dagens match får man klara sig utan Ebert, i övrigt inga avbräck.

Startelva Valladolid:

Jaime, Rukavina, Sereno, Marc Valiente, Balenziaga, Sastre, Víctor Perez, Omar Ramos, Óscar, Bueno, Guerra


Atlético är ruskigt starka hemma och jag tror inte Valladolid kommer ha en chans här. Man har gjort fyra mål i bägge sina hemmamatcher i ligan och jag blir inte förvånad om man gör det även här. Över 2,5 mål på hemmalaget är ett riktigt bra spel tycker jag!

Ni hittar spelet om ni klickar på ”mål/antal mål per lag” hos bet365.

/e@sy