Den sena matchen i Spanien ikväll är en riktig höjdare då Valencia besöker Vicente Calderon för ett möte med Atlético Madrid. Ena lagets saknar ett gäng viktiga spelare i den här matchen och jag tror därför man får det väldigt tufft.

  • Match: Atlético – Valencia
  • Spel: Atlético över 1,5 mål
  • Odds: 1,84 @ betsafe
  • Insats: 9/10 units
  • Spelstopp: 21:00

Atlético Madrid förlorade näst senast på hemmagräset mot Sociedad, ett resultat som innebar att Real Madrid tog över andraplatsen som Atlético legat på under större delen av säsongen. Men i och med att Real Madrid endast kryssade mot Zaragoza igår så har nu Atlético chansen att återta denna plats. Man har varit grymt starka hemma på Vicente Calderon under säsongen och förlusten mot Sociedad var den enda den här säsongen, annars har man 13 vinster på 14 försök. Även mot Sociedad borde det varit vinst då man ägde nästan hela matchen och det var endast lite skärpa i avsluten som saknades där. Det är dags att Falcao vaknar till liv nu efter lite måltorka på slutet och sedan har man Diego Costa som varit riktigt bra den här säsongen och dessutom blivit uttagen i landslaget på slutet.

Enda avbräcket hos hemmalaget är Juanfran som är avstängd, annars ser det väldigt bra ut i truppen.

Valencia har haft lite tveksam form på slutet tycker jag och poängen har inte direkt forsat in trots att man mött ganska beskedligt motstånd. Nu vann man förvisso i senaste ligaomgången mot Real Betis men redan efter 15 minuter fick Betis en man utvisad och Soldado kunde sätta 1-0 på straff. 3-0 slutat den matchen och trots att Betis var en man mindre så skapade man faktiskt en del farliga lägen. Nu ställs Valencia mot mycket tuffare motstånd och jag har svårt att se hur man ska kunna hålla ihop detta, spelet på bortagräs denna säsong har inte varit någon succé och idag saknar man dessutom ett gäng tongivande spelare.

Soldado och Victor Ruiz missar matchen på grund av skador, missar gör även Feghouli och Rami som är avstängda. Hårda avbräck!


Atlético har som sagt chansen att gå om Real Madrid idag, en chans som jag inte tror att man bränner. Man är dessutom uppretade efter senaste förlusten på Vicente Calderon och det tror jag ett decimerat Valencia får sota för.

Testar även tre andra spel i matchen:

Falcao målskytt – 1,88 @ unibet – 2/10 units

Atlético över 2,5 mål – 3,75 @ bet365 – 2/10 units

Atlético över 3,5 mål – 9,00 @ bet365 – 1/10 units

/e@sy