Efter ett litet landslagsuppehåll drar äntligen La Liga igång igen, och det här är utan tvekan helgens bästa spel i Spanien. Haka på!

  • Match: Atlético – Rayo
  • Spel: Atlético -1
  • Odds: 2,04 @ unibet
  • Insats: 8/10 units
  • Spelstopp: 21:30

Atlético har imponerat väldigt mycket på mig hittills och man kommer nog bara bli bättre och bättre. För ett par säsonger sedan var detta ett lag som man inte ville sätta en krona på, för man var verkligen så ojämna i prestationerna. Men efter tränarbytet hände något och Atlético kan man verkligen lita på nu för tiden tycker jag. Efter uppvisningarna mot Athletic Bilbao (4-0) och Chelsea (4-1) så är jag ganska övertygad om att man kommer köra över ett väldigt dåligt Rayo Vallecano. När man dessutom har en Falcao i toppform så gör det inte min övertygelse mindre.

Man har inga nya avbräck i truppen och verkar få tillbaka Koke till den här matchen som varit lite småskadad.

Rayo Vallecano är faktiskt obesegrade i årets upplaga utav La Liga och står på sju poäng efter tre spelade matcher. Vinster mot Granada (1-0) och Betis (2-1) följdes upp av ett kryss mot Sevilla (0-0). Vinsterna imponerar inte alls då de tagna mot ganska beskedligt motstånd och matchen mot Sevilla senast var allt annat än imponerade trots det oavgjorda resultatet. Sevilla borde vunnit matchen med en 4-0 och kostade bland annat på sig att missa två (!) straffar. Nu ställs man mot ett lag som är bättre än Sevilla och som dessutom har en anfallare som kan hitta målet.

Man får i den här matchen klara sig utan målvakt Ruben som fick ett rött kort senast, i övrigt inga större avbräck.


Detta borde vara kattens lek med råttan på Vicente Calderón, något annat skulle förvåna mig väldiga. Atlético är det klart bättre laget och har Falcao en bra dag kan detta rinna iväg till stora siffror. Atlético har dessutom en riktigt vass defensiv nu för tiden och man släpper knappast in fler än ett mål mot Rayo här.

Titta även efter odds på Falcao som målskytt i matchen, han kommer hänga minst en balja! Unibet och expekt brukar ha bäst odds på målskyttar men har ännu inte släppt några odds till detta.

/e@sy