Intressant match där båda lagen i praktiken spelar borta inatt på grund av fotbolls-VM och FIFA som lagt vantarna på en rad arenor i Brasilien. Liten fördel för Sao Paulo som har fler fans att få stöd av i denna match.

Match: Atletico Paranaense – Sao Paulo
Spel: Båda lagen gör mål
Odds: 1.93 @ Unibet
Insats: 4/10 units
Spelstopp: 29/5 03:00

Atletico Paranaense vann över rivalen hemma i senaste matchen med 2-0 och har öppnat stabilt hemma denna säsong. Trots att man skulle kunna tro att man spelat hemma även i denna match då man står som första lag som kommer man att spela denna match långt ifrån sin hemmaplan, FIFA har nämligen lagt beslag på Atletico Paranaenses stadium till fotbolls-VM och man får nu spela på annat håll. 1-2-2 på dom fem senaste och hemma hittills har man 2-1-1 med 6/4 i mål, i tabellen ligger man på en 10:e plats. Cleberson är avstängd i denna match, borta är också Ricardo Silva och Willian Rocha.

paranaense_200x200saopaulo_200x200

Sao Paulo har startat säsongen på ett positivt sätt och har en klar fördel i denna match eftersom där matchen ska spelas då inte Atletico Paranaense är hemma är folket mer Sao Paulo fans än Atletico Paranaense fans. I senaste matchen vann man hemma mot Gremio med 1-0 och laget har nu 2-2-1 på dom fem senaste där en vinst kommit hemma och den andra borta. Borta efter sju omgångar har man 1-1-1 med 5/6 i mål och i tabellen ligger man på en 6:e plats. Saknas i denna match gör Alvaro Pereira och Alan Kardec.

Fotbolls-VM ställer till det för lagen i Brasileiro då man förutom tappar spelare även inte får chansen att spela på hemmaplan vilket för som i denna match att det nästan är mer hemma för bortalaget än för det andra laget. Sao Paulo är duktiga på att anfalla och kommer med glädje att göra så ikväll för att försöka avgöra matchen, det negativa för Sao Paulo är dock att man inte direkt varit stabila i försvaret på resande fot och lär kunna få problem även i denna match. Liknade scenario gäller för Atletico Paranaense som i praktiken även dom spelar borta i denna match. Matchen är en öppen historia som står och väger och jag ger ett litet övertag för Sao Paulo i denna match, ett oavgjort resultat skulle inte förvåna där båda lagen gör mål och kanske 1-1 eller 2-2. Att båda lagen gör mål i denna match håller jag som högst troligt och när vi erbjuda nära 2 gånger på detta måste jag bara testa.