Båda lagen letar desperat efter formen och det mesta talar för mitt spel i denna match. Häng med.

Atlético Paranaense – Bahia
Mitt tips: Under 2.5
Insats: 5/10
Odds: 2.14 Pinnacle
Spelstopp: 2011-06-25 23:30

Atlético Paranaense fortsätter att spela riktigt uselt och formen är långt ifrån vad den ska vara. Just nu finns det inget som pekar på att den skulle vara på väg tillbaka heller. I senaste matchen blev det en ny förlust och man är riktigt usla i både försvar och anfall och tillhör ett av ligan dåligaste. 0-1-4 på dom fem senaste och i tabellen ligger man näst sist.

Bahia är inte riktigt lika dåliga men inte långt ifrån. Man har inte öppnat särskilt bra och laget har inte riktigt fått till sitt anfall. 1-2-2 på dom fem senaste och största problemet för laget är just anfallet. I tabellen ligger man i botten på en fjortonde plats.

Med tanke på hur dålig det går för Atlético Paranaense och deras stora problem i både anfall och försvar lär man få en ny tuff match. Bahia är inte lika dåliga i försvaret men usla i anfallet och lär inte göra allt för många mål på Atlético Paranaense. Matchen känns ganska jämn och ett oavgjort resultat är det mest tråliga, 0-0 eller 1-1 låter troligt där tyngdpunkten ligger på att det blir målsnålt. Under 2.5 är ett bra spel i denna match och tas med på kupongen.

Lycka till.