Båda lagen har gjort bra ifrån sig i starten på säsongen och har radat upp vinsterna i dom sju omgångar som gått. Atletico Mineiro har haft problem med skador men har ändå lyckats få laget att fungera. Fluminense har varit något tröga i sina senaste insatser och kan få det tufft inatt.

Match: Atletico Mineiro – Fluminense
Spel: Atletico Mineiro 0
Odds: 1.83 @ Bet365
Insats: 4/10 units
Spelstopp: 29/5 03:00

Atletico Mineiro har spelat bra senaste tiden trots att man haft problem i laget i form av skador på många spelare. Man fick nöja sig med 0-0 hemma i senaste matchen mot Criciuma och man är nu obesegrade på dom fyra senaste matcherna där man innan senaste matchen hade tre raka segrar mot bland annat Cruzeiro som toppar tabellen. 3-1-1 på dom fem senaste och hemma så här långt har man spelat 1-2-1 med 2/2 i mål, i tabellen ligger man på en 9:e plats. Till denna match är anfallarna Diego Tardelli och Guilherme tillbaka efter skada, dock är skadelistan fortsatt lång. Emerson, Eron, Fellipe Soutto, Luan, Lucas Candido, Marcos Rocha, Pedro Botelho, Richarlyson, Ronaldinho. Victor och Jo saknas på grund av fotbolls-VM.

mineiro_200x200fluminense_200x200

Fluminense har dom också spelat bra senaste tiden och inför denna match ligger man också på en 2:a plats i tabellen efter en bra inledning på säsongen. I senaste matchen tog man en knapp vinst borta mot Bahia med 1-0, 3-0-2 på dom fem senaste där två av vinsterna kommit på hemmaplan. På resande fot har man hittills spelat 2-0-1 med 2/1 i mål. Fluminense har totalt fem vinster på dom sju matcher man spelat och en förlust ligger runt hörnet för laget, om den kommer idag återstår att se. Saknas gör Edson, Elivelton, Fred samt målvakten Diego Cavalieri som är reserv i landslaget. Dock försöker Fluminense förhandla till sig med FIFA att man ska få hem honom igen.

Trots alla problem med skador har Atletico Mineiro fått laget att fungera och spela som ett lag vilket också resulterat i bra resultat senaste tiden, man har också spelat något bättre än dagens motståndare och här hemma ska man ses med god chans. Fluminense har ett tight försvar och det lär också märkas idag, man har spelat helt okej och jag tror att en förlust ligger runt hörnet för laget, man har fått kämpa stundtals i dom senaste matcherna och det återstår att se om det blir något liknande här, ett oavgjort resultat skulle Fluminense vara riktigt glada för. Jag anser att Atletico Mineiro är lite hetare för dagen och här hemma ska man ses med god chans till full pott, dock är aldrig ett oavgjort resultat långt borta vilket gör att jag spelat Atletico Mineiro 0 i denna match.