La Liga mitt i veckan och vi tackar och tar emot. Häng med.

Atlético Madrid – Sporting Gijón
Mitt tips: Atlético Madrid -1
Insats: 6/10
Odds: 1.76 10Bet
Spelstopp: 2011-09-21 20:00

Atlético Madrid tog en fin seger senast då man vann hemma mot Racing med 4-0, Falcao stod för ett snyggt hattrick och Racing var aldrig nära. Laget har inlett säsongen med 1-1-1. Laget har gjort sig av med en del spelare under sommaren där ibland Aguero och Forlan men tränaren anser att man har ett bra lag med stor framtidstro, dessutom väntar man på nya spelare. Diego utgick skadad senast och frågetecken finns på honom inför denna match. Siktet denna säsong är inställt på att ta sig tillbakat till CL.

Sporting har inlett på sämsta tänkbara sätt och har efter tre omgångar tre förluster och noll poäng, vilket så klart innebär att laget ligger sist i tabellen. Tränaren har ändrat i elvan i varje match för att hitta en vinnande uppställning men har misslyckats varje gång. Det är tänkbart att han kastar om en del igen inför denna match.

Atlético Madrid hemma mot ett Sporting som har det väldigt tungt just nu och som kommer att ha det tungt ska vinna denna match enkelt. Jag har svårt att se hur man skulle kunna ge bort något till Sporting efter insatsen mot Racing i senaste matchen. Ettan står sig bra och spelet blir Atlético Madrid -1.

Lycka till.