Europa League idag och vi beger oss till Vicente Calderon där försvarande mästarna Atlético får besök av Rubin Kazan. Gårdagens målskyttespel på Ronaldo satt fint så jag fortsätter på det spåret här. Ta rygg!

  • Match: Atlético – Rubin Kazan
  • Spel: Falcao att göra mål
  • Odds: 1,70 @ expekt
  • Insats: 4/10 units
  • Spelstopp: 21:05

Radamel Falcao har haft en fin säsong hittills och är en stor bidragande orsak till att Atlético Madrid ligger på en andraplats i ligan för tillfället. ”El Tigre” har på 20 ligamatcher hittat nätet 19 gånger denna säsong, något som får ses som en väldigt bra insats i kölvattnet av Messi och Ronaldo. Han gör faktiskt sin första match i Europa League för säsongen om han startar idag, tidigare matcher i EL har Atlético valt att ställa ett b-lag på planen för att fokusera på ligan. Men nu börjar det bli skarpt läge och det finns inte direkt någon anledning att spara på det torraste krutet här. Simeone kommer antagligen ha en viss rotation i startelvan men i och med att Diego Costa är avstängd här så är jag ganska övertygad om att Falcao tar plats på topp från start.

Atlético är som de flesta vet ett riktigt starkt hemmalag och jag tror det ska mycket till för att man ska åka på pumpen här mot ett Rubin Kazan som avslutade sitt ligaspel för ett par månader sedan. Möjligt att Atlético får problem i ett kylslaget Ryssland, men på Vicente Calderon ska inte ryssarna har något att hämta. Dessutom trivs Falcao riktigt bra här då han gjort 14 av sina 19 ligamål på hemmagräset. Atlético är starka på kanterna med offensiva ytterbackar och jag tror man kommer till en hel del inlägg idag. Att då ha en hänsynslös Falcao i boxen som slänger sig orädd in i allt gör att det finns goda chanser för att det här spelet att sitta.

Blir även två sidospel:

Falcao gör mål med huvudet – 4,15 @ betsafe – 0,5/10 units

Falcao över 1,5 mål – 4,45 @ betsafe – 0,5/10 units

/e@sy