Atletico söker revansch efter storförlusten mot Barcelona senast och man ställs mot extremt bortasvaga Celta Vigo. Vinner man hur lätt som helst?


Atletico Madrid – Celta Vigo
Spel: Handicap (0-1) 1
Odds: 1.90 @ Ladbrokes
Insats: 6/10
Spelsopp: 22.00

Atletico Madrid har spelat suverän fotboll den senaste tiden och man har vunnit 6 av lagets 8 senaste matcher i ligan och den inhemska cupen, enda förlusterna har kommit mot giganterna Barcelona och Real Madrid. Det är framförallt på hemmaplan som laget dominerar och man är nu uppe i 15 raka segrar på sin hemmaplan om man ser till tävlingsmatcher i ligan, inhemska cupen och Europa League. Det är riktigt imponerande och nu är man uppe i 6 raka hemmamatcher utan att ens ha släppt in ett mål medan man gjort hela 17 mål framåt på dessa 6 matcher.

Det är som ni förstår framförallt hemmastyrkan jag vill trycka på i det här spelet för Atletico Madrid är i nuläget seriens bästa hemmalag med 8 segrar av 8 möjliga och 27-6 i målskillnad. Offensiven har verkligen kommit igång för laget den senaste tiden samtidigt som defensiven mer eller mindre har fungerat felfritt. Man har vunnit med 6-0, 4-0 och 2-0 i lagets 3 senaste matcher och säger en hel del om lagets hemmastyrka. Nu möter man seriens sämsta bortalag och jag har mycket svårt att se hur Atletico inte vinner den här matchen med stora siffror.

Celta Vigo är i grund och botten ett bottenlag i årets serie och man ligger för närvarande på 15e plats i ligan. Formen är inget vidare för laget som har 1 oavgjord och 2 förluster på lagets 3 senaste matcher men emellan dessa matcher tog man en imponerande seger mot Real Madrid på sin hemmaplan i den inhemska cupen. Nu är det dock dags för bortamatch och Celta Vigo är seriens sämsta bortalag då man har 1 seger och 7 förluster på sina 8 bortamatcher denna säsongen. Enda segern kom mot Zaragoza som ligger på placeringen över Celta Vigo, nu möter man betydligt tuffare motstånd!


Falcao firar ett av sina mål!

Atleticos Madrids anfallare Falcao har verkligen hittat formen den senaste tiden. Senast satte han ledningsmålet borta mot Barcelona och innan den matchen gjorde han hela 5 mål när man Atletico krossade Deportivo på hemmaplan med 6-0. Han ser riktigt vass ut för dagen och det mesta talar för att han gör mål även i den här matchen! Han är uppe i 17 mål denna säsongen vilket ger honom en andraplats i ligans skytteliga!

Atletico Madrid är revanschsugna efter storförlusten mot Barcelona senast och lagets tränare har i media sagt att man ska göra allt för att avsluta detta året på bästa möjliga sätt och det kommer Celta Vigo få känna på. Det kommer vara spel mot ett mål i stort sett hela matchen och jag kan inte se annat än en storseger för Atletico Madrid här!