Match på Vicente Calderon när Atlético Madrid gästas av Deportivo la Coruna. Sett till Atléticos hemmaform ska det här vara en enkel match och jag kör på ett målspel för hemmalaget.

  • Match: Atlético – Deportivo
  • Spel: Atlético över 2,5 mål
  • Odds: 1,83 @ bet365
  • Insats: 6/10 units
  • Spelstopp: 19:00

Atlético Madrid har som sagt en grym form hemma på Vicente Calderon med sju vinster av sju möjliga, dessutom har man en riktigt fin målskillnad på 21-6. Man snittar alltså exakt tre mål per match på hemmagräset och det tycker jag även man borde fixa mot svagt motstånd. Man är inte alls nöjda med insatsen i derbyt förra helgen och jag tror att Deportivo får sota rejält för detta.

Frånvarolistan hos hemmalaget ser bra ut där de enda avbräcken är Rodriguez och Miranda. Tillbaka från skada är vänsterback Filipe Luis.

Trolig startelva:

Courtois, Juanfran, Godin, Diaz, Luis, Suarez, Gabi, Koke, Turan, Costa och Falcao.

Deportivo la Coruna innehar jumboplatsen i la liga och formen är allt annat än bra. Man har fem raka matcher utan vinst och då har man mött väldigt beskedligt motstånd. Man är det lag som släppt in mest mål i serien och man har verkligen märkt att försvaret inte hänger med mot bättre motstånd. Nu ska man till en av de svåraste bortamatcherna och här kommer man kamma noll!

Bortalaget saknar idag två viktiga spelare i Aythami (avstängd) och Pizzi (skadad).

Trolig startelva:

Aranzubia, Laure, Insua, Roderick, Ayoze, Aguilar, Bergantinos, Gama, Valeron, Camunas och Riki.


Deportivo har ett väldigt mediokert lag och jag tror man kommer få kämpa hårt för att hålla sig kvar. Man ska inte ha något att hämta här och jag tror även det kan bli så att man blir nollade då Pizzi saknas. Hemmalaget är revanschsugna efter derbyförlusten och kommer ånga på rejält här.

Testar även hemmalaget över 3,5 mål till 3,25 hos bet365 – 2/10 units spelas.

/e@sy