Fjärde matchen i finalserien i ryska KHL, och hittills har det enbart handlat om Salavat. Jag har hittat ett spelvärt odds, kika in!

Match: Atlant – Salavat Yulaev Ufa
Tips: 2:a
Odds: 2,32 @ Betsafe
Insats: 5/10 units
Spelstopp: 2011-04-14 17:30

Motivering:

Något kort motivering idag!

Som sagt, hittills har det enbart handlat om Salavat Yulaev Ufa. Man har 3-0 i vinster (2-1 OT, 3-1, 3-2, sista matchen på bortaplan). Stundtals har man dominerat helt under matcherna, och det finns framför allt en avgörande faktor som jag anser är den som avgör matchen även idag; Klasskillnad.

Salavat Yulaev har spetsen, med spelare som Radulov, Thoresen, Grigorenko. Man har dessutom bredden, med flera bra forwards som fyller ut övriga kedjor, bl.a. följande: Kozlov, Zinoviev, Saprykin, Svitov, Nilsson. Framför allt har de också den bit de saknade långa stunder under grundserien, en bra målvakt som kan hålla laget kvar på egen hand, om så krävs: Erik Ersberg.

Atlant däremot, de har spetsen i en enda spelare: Sergei Mozyakin. En av KHL’s bästa spelare, men ensam uträttar man inte mycket. Det är just den vitala skillnaden jag ser, att man inte kan matcha Salavat sett över fyra kedjor och 60 minuters ishockey.

Jag tror att Salavat kommer att ta den fjärde raka serien i eftermiddag, och plocka hem guldet.

God spellycka,
/Blixt