Imorgon tar Atletico emot Betis hemma på Vicente Calderon (notera matchtiden 12.00). Bortalaget Betis kommer från en överraskande vinst mot Valencia i förra omgången, där man vände 0-1 till 2-1 i ett väldigt sent skede av matchen. Atletico fick i senaste omgången stryk av Espanyol på bortagräs, i en målrik historia som slutade 4-2. Här har jag hittat två spel som känns riktigt fina på förhand.

  • Match: Atletico – Betis
  • Spel: Atletico -1 (asian handicap)
  • Odds: 2.05 (bet365)
  • Units: 8/10
  • Spelstopp: 18/12 12.00

Atletico fick som sagt stryk mot Espanyol på bortagräs senast, men den förlusten är inte så mycket att orda om då Espanyol varit rejält på gång på slutet, dessutom är Atletico erkänt svaga på bortagräs i år. Det är hemma på Vicente Calderon som man skördat störst framgångar, där man fortfarande är obesegrade denna säsong. På tretton matcher med EL inräknat så har man tio vinster och tre kryss, dessutom har man vunnit med bred marginal i många av dessa tio vinstmatcher. Man har en stark offensiv trupp med en spjutspets i Falcao, som även gjorde mål senast mot Espanyol.

Inga direkta skador att uppmärksamma i Atletico, då man kommer till start med en mycket stark trupp. Reyes som ryktas vara klar för en övergång till Sevilla sitter även med på bänken idag. Framåt förväntas man ställa upp med Turan, Diego, Adrian och Falcao, försvararna i Betis kommer få jobba med andra ord.

Betis bröt en väldigt lång och negativ trend senast mot Valencia, innan den segermatchen hade man gått segerlösa i över två månader. Nu tycker jag inte man övertygade mot Valencia och kom faktiskt undan med segern ganska turligt. Efter den matchen har man även varit ute i spanska cupen i veckan och fått stryk mot Cordoba med 1-0, så man kan tänkas vara lite slitna här.

Saknas i bortalaget gör Mario och Ezequiel som annars brukar spela från start på vänsterkanten, vilket givetvis är två ganska stora avbräck.

Här tror jag Atletico är riktigt revanschsugna från nederlaget senast och kör över Betis.

Spelar även 3/10 units på Falcao som målskytt i matchen, 2.00 i odds hos betsafe