Dags för första hemmasegern för Athletic Bilbao ikväll? Häng med.

Athletic Bilbao – Osasuna
Mitt tips: 1
Insats: 6/10
Odds: 1.81 Pinnacle
Spelstopp: 2011-10-17 21:00

Athletic Bilbao har inlett klart sämre än vad många förväntat sig. Laget har för övrigt stora förväntningar på sig då många tror att laget ska kunna klara av att sluta på en Champions League plats denna säsong. Inledningen av säsongen har dock varit allt annat än bra och man har 1-1-3 på dom fem senaste, i tabellen återfinns man på en sextonde plats. Inte en enda vinst hemma än.

Osasuna har startat bättre än förväntat och även om det inte har blivit allt för många fullpoängare så har man fått med sig några poäng. 1-3-1 på dom fem senaste och lagets stora problem är att prestera under hela 90 minuter utan att tappa. I tabellen ligger man på en fjortonde plats. 0-2-1 borta denna säsong.

Kan Athletic Bilbao klara av att föra det spel man hade mot Sociedad i senaste matchen kan mycket väl första hemmavinsten komma ikväll mot Osasuna. Osasuna som stundtals är något svajiga i försvarslinjen kan mycket väl åka på torsk ikväll. Jag litar på att Athletic Bilbao fixar första hemmavinsten och ger en efterlängtad seger till fansen.

Lycka till.