Två formstarka lag drabbar samman ikväll och det ser ut att bli en spännande match med mycket mål. Häng med.

Athletic Bilbao – Málaga
Mitt tips: Över 3
Insats: 5/10
Odds: 1.95 Pinnacle
Spelstopp: 2011-05-15 21:00

Bilbao har spelat stabilt senaste tiden och sköter man sina kort rätt i dom två sista omgångarna bör femte platsen vara klar och man får spela i Europa nästa säsong. 3-0-2 på dom fem senaste, hemma denna säsong har man varit starka och har 12-0-6. Man föll något överraskande borta mot Coruna i senaste omgången med 2-1 och fansen vill nog se rättning i denna match.

Málaga fortsätter att imponera och man har nu fem raka vinster, man ska i praktiken klara sig från streckstriden men för säkerhetsskull behöver man någon pinne till. Inför dagens match ligger man på en tionde plats med fem poäng till godo ner till strecket. 6-3-9 på resande fot denna säsong.

Ja det är två formstarka lag som drabbar samman, Bilbao har varit stabila hemma denna säsong dock kan man inte bortse från Málagas otroliga uppryckning här på slutet och för laget ser det inte ut att spela någon roll om man spelar hemma eller borta. En sak är dock säker och det är att båda lagen gör en hel del mål för dagen, tidigare möten har varit något blandade gällande målskörden.

Jag tror vi kommer att få se många mål ikväll och över 3 testas vilket innebär insatsen tillbaka vid exakt tre mål.

Lycka till.