Hércules har endast en bortaseger denna säsong, kommer nummer två ikväll eller tar Bilbao detta? Häng med.

Athletic Bilbao – Hércules
Mitt tips: 1
Insats: 5/10
Odds: 1.73 Expekt
Spelstopp: 2011-01-24 21:00

Bilbao har varit stabila senaste tiden och enda överraskningen kom hemma mot Coruna då man förlorade med 1-2 i början på januari. Annars har man spelat 3-1-1 på dom fem senaste och hemma är man starka med 7-0-3 denna säsong. I tabellen ligger man på en åttonde plats med endast en poäng upp till sjätte platsen som är sista platsen för Europaspel. Det är också detta Bilbao siktar på.

Hércules har inte imponerat borta denna säsong med endast en vinst. Man tar dom flesta poäng hemma och det är också där man är som farligast vilket många lag fått erfara denna säsong. Senaste hemmatriumfen blev 4-1 mot Atlético Madrid. Borta är det som sagt en helt annan historia. 2-1-2 på dom fem senaste och 1-3-6 borta.

Det ryktas att Hércules har ekonomiska problem, om det finns någon substans i detta är inte lätt att veta, Bilbao har siktet inställt på Europaspel och hemma är man inte lätta att besegra, frågan är om Hércules med sitt svaga bortaspel har något att sätta emot ikväll.

Jag tror att Bilbao blir ett nummer för stort för Hércules och tar full pott hemma ikväll, ettan känns starkt och testas ikväll.

Lycka till.